Haberler

Akhisar Belediyespor'a Fransız Ön Libero

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Fransa 1. Lig ekiplerinden Olimpik Lyon ile yollarını ayıran 31 yaşındaki ön libero oyuncusu Arnold Mvuemba Makengo ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Fransa 1. Lig ekiplerinden Olimpik Lyon ile yollarını ayıran 31 yaşındaki ön libero oyuncusu Arnold Mvuemba Makengo ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Edinilen bilgilere göre, oyuncunun menajeri ile masaya oturan Akhisar Belediyespor yöneticileri, bonservisi elinde bulunan Arnold Mvuemba Makengo için 2 yıllık ön anlaşma imzaladığı ve 2 gün içerisinde oyuncunun da Akhisar'a gelerek sağlık kontrolüne gireceği ve ardından Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.

Lig karnesi

Liglerde forma giydiği takımlar için kritik goller atan, ayrıca orta saha ortasında da görev yapan ön libero oyuncusu Arnold Mvuemba Makengo, sırasıyla Rennes, FC Portsmouth, FC Lorient ve Olimpik Lyon formalarını giyerken, Fransa 1. Ligi'nde 201 maçta 12 gol 14 asist yaptı. Premier Lig'de 21 maçta 1 gol kaydeden oyuncu, 669 dakika sahada forma şansı buldu.

Avrupa kupaları

Ön libero oyuncusu 31 yaşındaki Arnold Mvuemba Makengo, Avrupa Ligi'nde 12 maçta 1 gol 2 asist kaydederken, UEFA Lig'inde ise 7 maçta 1 gol 1 asist yaptı.

1.72 boyundaki Arnold Mvuemba Makengo'nun Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile birlikte Fransız vatandaşlığı da bulunurken, Makengo'nun ön libero ile orta sahada hücuma yönelik bölgede görev yapabildiği belirtildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Fransa Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title