Haberler

AK Parti'li Ünüvar: "Yeni Dönemde Sulh ve Enerji Ön Plana Çıkacak"

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Yeni Dönemde En Çok Sulh ve Enerji Ön Plana Çıkacak" Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Yeni dönemde en çok sulh ve enerji ön plana çıkacak" dedi.

Ünüvar, AK Parti Adana İl Başkan Vekili Sebahattin Bekiz, Başkan Yardımcısı Erol Çomu, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bağış ile birlikte Adana Valisi İlhan Atış, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Halis Yetkiner’i ziyaret etti.

Milletvekili olduktan sonra sorumluluklarının birkaç kat daha arttığını belirten Ünüvar, gece gündüz çalışarak halkın emanetlerine sahip çıkacaklarını söyledi. Adana’nın büyük hamleler yapacağına inandığını ifade eden Ünüvar, "Seçim döneminde talebe gibi çalıştık ve karneyi başarıyla aldık. Vekil olduk her şey bitmedi, aslında yeniden başlıyor. Halk istikrarı tercih ederek, AK Parti iktidarına güven verdi. Bizler de Ak kadrolar olarak halkımıza teşekkürü, yapacağımız hizmetlerle edeceğiz" dedi.

Kalıcı eserler bırakacaklarını ve bunların da halkın menfaatleri doğrultusunda olması gerektiğini belirten Ünüvar, "Yeni dönemde en çok sulh ve enerji ön plana çıkacak. Adana’da hak ettiği payı almalı. Kısa sürede Yumurtalık enerji merkezi haline gelecek. Karataş’ı da turizme tam manasıyla açmalıyız. Yedigöze Barajı'nın da tamamlanmasıyla Adana kalkınacaktır" diye konuştu.

(AB-AB-AB-Y)

19.08.2007 14:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title