Haberler

AK Parti İl Başkanı Erkut'tan MHP'ye Ziyaret

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, MHP İl Başkanı Mehmet Varol'u Ziyaret Ederek Yeni Görevinde Başarılar Diledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, MHP İl Başkanı Mehmet Varol'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut ve beraberindeki parti yöneticileri, parti genel merkezi tarafından MHP Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Varol'u ziyaret etti. Varol'a yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Erkut, "Daha önce bu görevi seviyeli ve düzeyli bir şekilde, yapıcı siyaset anlayışı ile başarılı bir şekilde yürütmüş olan ve şu anda da tekrar MHP Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanmış olan Mehmet Varol arkadaşımıza bu görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Bu atamanın öncelikle başta MHP teşkilatları olmak üzere Nevşehir'e hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut ve AK Partili yöneticilere teşekkür eden MHP il Başkanı Mehmet Varol, iktidar partisi ile muhalefet partisi yöneticilerinin bu şekilde bir araya gelmelerinin sevindirici bir tablo olduğunu kaydetti.Varol, "Bütün yönetim şekillerinde, idare şekillerinde iktidar vardır ancak muhalefet sadece demokratik yönetim şekillerinde vardır. Dolayısıyla, muhalefet olması gereken ve görevini yapması gereken bir konumda bulunması gerekmektedir. Muhalefetin yıkmadan, eksikliklerini gidermek suretiyle, yanlışları ifade etmek suretiyle iyileri iyi isimlendirip eksiklikleri de yapılması noktasında uyarı amacında olması gerekir. Gerektiğinde programlar ve projelere de destekler de verilmesi gerekir. Bunun için de özellikle iktidar partisinin diğer siyasi partiler ile arasındaki bağlantıyı sağlam atması gerekir. Çünkü iktidardaki parti yaptırımı elinde tutan icra makamı olduğu için diğer siyasi partilerin ifade ettiği eksiklikleri yada yanlışları halledilme noktasına getirebileceğinden dolayı bize millet adına, hemşerilerimiz adına yardımcı olması gerekir" diye konuştu.

AK Partili tüm yöneticilerin bu anlayışta olduğuna inandığını dile getiren MHP İL Başkanı Varol, sözlerini şöyle sürdürdü; "Şu andaki AK Parti yöneticilerinin de bu anlayışta olduğuna inanıyorum. Çünkü biz daha önce il başkanlığı yapmış olan arkadaşlarımızla bu diyalogu iyi bir şekilde götürdük. Bütün meseleleri bir muhalefet partisi yada iktidar partisi anlayışından ziyade yapılması gereken işlerde enerji birliği yaptık. Bundan sonrada böyle olacağına inanıyorum" (MÖZ-SE-Y) 17.04.2008 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title