Haberler

AK Parti'den CHP'ye Ziyaret

Alaplı AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı'na İadei Ziyarette Bulundu.

Alaplı Ak Parti İlçe teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı'na iadei ziyarette bulundu.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Kemal Ersöz, Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclisi Üyesi Ali Eren ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Kökoğlu ile birlikte, Cumhuruyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Karşılıklı memnuniyetlerin ifade edildiği ve CHP Kadın Kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Ersöz ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Altay, birbirlerinden övgü ile söz ettiler. Çok eski bir dostluklarının bulunduğunu belirten Ersöz ve Altay, zaman zaman karşı karşıya gelseler de bu dostluklarına gölge düşürmediklerini söylediler. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Altay, yeri geldiğinde Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Ersöz ile sert tartışmalara girdiklerini ancak seviyeyi hiçbir zaman kaybetmediklerini belirterek, "Bizim amacımız kuru kuruya muhalefet yapmak değil, iktidar partisinin ve belediyenin çalışmalarını hızlandırmaktır" dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Ersöz ise tersaneler bölgesi ve istihdama yönelik yatırımlarla Alaplı'nın 5 yıl içinde büyük bir göç alacağını hesapladıklarını ve altyapıyı da buna göre hazırladıklarını belirtti. Alaplı'yı güzel günlerin beklediğini belirten Ersöz, "Bu yatırımların devreye girmesiyle nüfus oranlaması açısından Ereğli'den daha fazla büyüyen ve gelişen bir Alaplı olacak" dedi. CHP'li kadınların siyasette aktif bir şekilde var olmasından da kadınların siyasette söz sahibi olabilmesi açısından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Ersöz, "Görüyorum ki, CHP'de kadınlar biz varız diyorlar. Bu siyasetimiz açısından olumlu bir gelişme" dedi. Ersöz, ilkokul mezunu da olsa, askerliğini yapmamış da olsa iş sahibi olabilmek amacıyla kaynakçılık kursuna katılmak isteyenlerin Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat etmelerini de istedi.

(BA-SŞ-Y) 11.03.2008 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title