Haberler

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın İftarı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: "İnşallah bu süreç (çözüm süreci) devam edecek" "Türkiye üzerinde oyun yapan ve hesap yapanların hesabını 2014'teki sandıkta bir kere daha göstereceksiniz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, geçen ramazanda Türkiye'nin birçok şehit verdiğine, fakat son 7 aydır şehit cenazesi olmadığına dikkati çekerek, "Gerçekten huzur içinde ramazanımızı geçiriyoruz. İnşallah bu süreç (çözüm süreci) sağlıklı bir şekilde devam edecek" dedi.

Erdem, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sokak iftarına katıldı. Tepecik Stadyumu'nda yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar öncesi, semazenler gösteri yaptı, Kuran-ı Kerim okundu. İftar sonrası bir konuşma yapan Erdem, ramazan ayının bereketli geçtiğini ve iftarda, sahurda birarada olmaktan dolayı kardeşlik ve kaynaşma duygusunun pekiştiğini söyledi.

Erdem, "Sokak iftarlarını insanımızın kaynaşması, şehirlilik kültürünün gelişmesi açısından oldukça önemsiyorum. 3 yıldır yapılan bu iftarlarda,  şimdi daha candan ve daha samimi ortam oluşuyor. O açıdan bu çalışmaları yürüten ve hayata geçiren herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Ülkenin en büyük gücünün birlik ve beraberliği olduğunu ifade eden Erdem, şunları kaydetti:

"En büyük gücümüz birbirimize samimi yaklaşımımız. Bugün dünyada gıptayla izlenen bir Türkiye varsa, başarılı bir iktidar varsa bu iktidarın en büyük gücü sizsiniz. Sizin samimiyetiniz ve samimi hizmetlerdir. İşte bu sevginin ve güçlü birliğin devam etmesi hizmetlerin devam etmesi manasına gelir. Onun için bu ramazan birliğimizin ve gücümüzün artması noktasında oldukça bereketli geçti."

Geçen ramazanda Türkiye'nin pek çok şehit verdiğine fakat son 7 aydır şehit cenazesi olmadığına dikkati çeken Erdem, "Şehitler yok. Bunlar olmadığı için de gerçekten huzur içinde ramazanımızı geçiriyoruz. İnşallah bu süreç sağlıklı bir şekilde devam edecek. Ülkemiz üzerinde oyun oynayanların oyunu, sizlerin gayreti ve desteğiyle bitecek" diye konuştu.

AK Parti'nin iktidarda bulunduğu dönemde yaptığı hizmetlerini de anlatan Erdem, hükümetin Türkiye'nin dünyanın en büyük projelerine imza attığını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaray'ın yeni deneme sürüşlerine katıldığından da bahseden Erdem, bunun asrın projesi olduğunu ve havaalanları gibi önemli hizmetlerin de hayata geçirildiğini  vurguladı. Erdem, "Bu şekilde yapılan 22 projenin tutarı 138 milyar dolardır. Bu, dünyada bulunan 200'e yakın ülkeden 130'unun gayrısafi hasılasından daha fazla bir rakamdır" dedi.

"Bugün AK Parti'nin gücü, Türkiye'nin gücü. Önümüzdeki seçim bu bakımdan önemli" diyen Ekrem Erdem, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz aday belirlenirken kılı kırk yaracağız ama aday belirlendikten sonra, aday kim olursa olsun AK Parti'nin gücünü sandığa en iyi şekilde yansıtacaksınız. Türkiye üzerinde oyun yapan ve hesap yapanların hesabını 2014'teki sandıkta bir kere daha göstereceksiniz. Yapılmak istenen oyunları daha yapılmadan Allah'ın izniyle bozacaksınız. Biz seçimden seçime çalışan değil, biz seçim bittiğinin ertesi günü seçim hazırlaklarına başlarız. Biz her zaman seçime hazırız. Önümüzdeki seçimde Büyükçekmeceyi alma noktasında en ufak bir tereddütüm yok."

İftara katılanlar arasında AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da yer aldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title