Haberler

Ailesiyle Fotoğraf Paylaşan Pınar Altuğ, Takipçisinin Yorumuna Tepkisiz Kalamadı

Güncelleme:

Yağmur Atacan'la yıl dönümünü sosyal medya hesabından kutlayan oyuncu Pınar Altuğ, bir takipçisinin "Annesi gibisin" yorumuna tepkisiz kalamadı.

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından eşi ve kızı Su ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Son derece mutlu bir aile tablosunu sevenleriyle paylaşan Altuğ, bu mutlu kare üzerinden evlilik yıl dönümünü de kutladı. Ancak bir takipçisinin olumsuz yorumunu gören oyuncu, sessiz kalamadı.

"SONSUZA KADAR EVET"

Aile fotoğrafını anlamlı bir notla kutlayan oyuncu şunları söyledi: "Hani bana 11 sene önce bugün 'benimle evlenir misin?' demiştin ya, evet her zaman evet, sonsuza kadar evet! Seni çok seviyorum"

Ailesiyle Fotoğraf Paylaşan Pınar Altuğ, Takipçisinin Yorumuna Tepkisiz Kalamadı

"ANNESİ GİBİSİN AMA YAŞ FARKI BARİZ"

Zaman zaman eşiyle arasındaki yaş farkı sebebiyle çirkin yorumlar alan Pınar Altuğ, gelen bir yoruma daha sessiz kalmadı. Altuğ'un bir fotoğrafına "Annesi gibisin ama yaş farkı bariz" yorumu yapılınca ünlü oyuncu çok sinirlendi. Oyuncu gelen yoruma, "Hay Allah biz hiç fark etmemiştik, sağ olun uyardığınız için. Peki ne tavsiye edersiniz şu durumda? Ne yapalım?" diyerek cevap verdi.

Ailesiyle Fotoğraf Paylaşan Pınar Altuğ, Takipçisinin Yorumuna Tepkisiz Kalamadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (131)

Çakıl:

Bence çok güzel ve özel bir çift.helâl olsun.

44
10
yanıtYanıtla
ferda:

Kendisine saygisi olmayanlar evlilik muessesine saygi duysun. önemli olan mutlu olmalari. Yasin ne önemi var. Pinar Hanim bakimli ve güzel bayan.

32
6
yanıtYanıtla
Firat:

Yahu birakin aileyi ya olan olmus cocuklar var ortada ne kadar kötü niyetlisiniz !!!

35
1
yanıtYanıtla
atacan@offical:

Fake hesaptan kendisi yazıyor kendisi cevaplıyor aldırmayın iyice yaşlandı.

19
16
yanıtYanıtla
MOLLA:

Yani gerçekten anası gibi duruyor.

16
17
yanıtYanıtla
Gül:

Yaş farkını bırakın, onlar düşünsün, size ne

30
2
yanıtYanıtla
corci:

insanların birbirlerini boynuzladığı şu dönemde, 11 yıl gibi uzun süre bir insanla gayet güzel bir evlilik yapmak yürek ister. tebrikler.

25
4
yanıtYanıtla
ya senin boynuzlarrr:

herkesi sen gibi boynuzlumu sanıyon . elmaları armutları aynı kefeye koymamalısın

yanıt3
yanıt0
Ceyda:

Bu kadından nefret ediyorum bu nedir abi yaa

10
18
yanıtYanıtla
SAÇMALIK KİŞİLER:

SEN KİMSİNDE NEFRET EDİYORSUN HİÇ TANIMADIĞIN İNSANLARDAN KISKANÇ FESAT HASET , , SANANE İNSANLAR GAYET MUTLU BENİMDE EŞİMLE ONLAR KADAR YAŞ FARKI VAR VEDE ÇOK DA MUTLUYUZ UZUN SENELERDİR BENİ DE TANIMIYORSUN BENDEN DE NEFRET ET HADİ ? YAAAA NE KISKANÇ PSİKOPAT İNSANLARLA BİRLİKTE YAŞIYORUZ HAYRET Kİ NE HAYRET !!!!!

yanıt1
yanıt0
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title