Haberler

    Ahmet Güvener Sahası'nın Açılışı Yapıldı

    İzmir temsilcisi, Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'nde yer alan Ahmet Güvener Sahası'nın açılışını yaptı.

    Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'nde yer alan Ahmet Güvener Sahası'nın açılışını yaptı.

    Törene başkan Seyit Mehmet Özkan, yönetim kurulu üyeleri, Altınordu idari ve teknik kadro ile futbolcular katıldı. Sahanın açılışını, Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla en kıdemli kadın personel Muhasebe ve Mali İşler Müdürü Fadime Eskiköy Polat ile Altınordu Futbol Akademisi'nin (ALFA) en eski öğrencisi Egehan Gök birlikte yaptı. Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde açılışa katılan tüm kadın personele çiçekler verildi.

    Başkan Seyit Mehmet Özkan, Ahmet Güvener'in Türkiye Futbol Federasyonu Akademi Ligleri'nin kurucu direktörü olduğunu vurgulayarak, "Sayın Güvener, 1993-95 yılları arasında MHK Başkanı, 1994-2001 yılları arasında FIFA Hakem Eğitmeni, 2004-05'de TFF Başkan Danışmanı, 2005-06'da ise TFF Gelişim Direktörü olarak görev yaptı. Merhum TFF Başkanı Hasan Doğan döneminde ise CEO'luğa getirildiğinde, 'Türkiye Futbolu Kucaklıyor' projesiyle Türk futbolunun en geniş kapsamlı gelişim hareketini başlattı. İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu sloganı, onun döneminde bulunmuş bir slogandır. Bugün oynadığımız akademi ligleri, Güvener'in eseridir. İsmini bir sahamıza vererek kendisine hak ettiği teşekkürü sunuyoruz" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Seyit Mehmet Özkan Metin Oktay Torbalı Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title