Haberler

Ahmet Çakar'dan çarpıcı iddia: Rıdvan Dilmen algısı nedeniyle hakemler böyle hareket ediyor

Güncelleme:

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Denizlispor'u mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı bir iddiada bulundu. Çakar, uzun süredir futbol gündemini meşgul eden Rıdvan Dilmen algısı nedeniyle hakemlerin böyle davrandığını ve bunu bir hakemin kendisine itiraf ettiğini belirtti.

Ahmet Çakar, Beyaz TV ekranlarında Fenerbahçe'nin Denizlispor'u 2-0 mağlup ettiği mücadelede Serdar Aziz'e gösterilen kırmızı kart ile ilgili konuştu ve dikkat çeken sözler kullandı.

İşte Ahmet Çakar'ın sözleri;

Ali Palabıyık, sana VAR'dan Serdar Aziz'in elle oynaması var dediler, sen de gittin. Elle oynaması varsa sen muhtemel sarı vereceksin. Altlığını yaptı, VAR'da izlemeden önce sarı kart verdi, gitti olmayan penaltıyı verdi.

"HAKEMİN BİRİ BANA İTİRAF ETTİ"

Serdar Aziz kafaya normal çıktı, doğal akışta hareket etti. Ben Rıdvan ile ilgili söyleyeceğimi söyledim, hakemin biri bana itiraf etti, Rıdvan Dilmen algısı nedeniyle böyle hareket edildiğini belirtti. Rıdvan kuşumu öğrenmek istedi, kuşumu söylemedim.

"İPTAL ETMEK ZORUNDA KALDIN"

Caner ile Gökhan maçı kurtardı, tecrübe, kaşar oyuncu burada. Fenerbahçe bugün, 2. penaltıyı Ali Palabıyık'a iptal ettirdi, Gökhan ile Caner 2. penaltıda VAR'a giderken öyle bir şey söyledi ki... Öyle iki cümle söyledi ki, yüreğin yetmedi, maçan yetmedi ve gidip penaltıyı iptal etmek zorunda kaldın ki zaten penaltı değil. Ali Palabıyık sen kötü niyetli bir hakemsin.

"MUĞDAT'IN OLMAYAN PENALTISINI VERDİN"

Galatasaray maçında Muğdat'ın olmayan penaltısını VAR hakemiyken genç hakeme verdiriyorsun, bugün bunları yapıyorsun. Ali Palabıyık bundan sonra ağzıyla kuş tutsa, bugünün gölgesinde kalır.

"BEN O ADAMLA FUTBOL KONUŞMAM"

Yayıncı kuruluşun başkanı Katarlı, genel müdür Türk. Bunlar ekmeğinde. Deniz Çoban, yayıncı kuruluşta iptal edilen ikinci penaltı için, "Penaltı iptal edilmemeliydi" dedi. İkinci penaltıya penaltı diyen adamla ben futbol konuşmam."

Serdar'ı niye oyundan atıyorsun, top ancak kaleye giderken sarı kart verirsin. Kaleye şut çekilir, verirsin.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Ahmet Çakar Denizlispor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (39)

CO HART:

FB VE YANDAŞLARI SIKINTI

15
16
yanıtYanıtla
fenerli:

sen fetocumusun haimisin yani

yanıt5
yanıt3
Seferoglu:

Ha di len

yanıt3
yanıt7
baha:

hadi lan çaqal. . hakemler çok kötü.

yanıt2
yanıt3
MEHMET:

AÇIK VE NET FENERBAHÇEYE OPERASYON YAPILIYOR, KONYA MAÇINDA VERİLMEYEN BUZ GİBİ GOLDEN SONRA YENİ BİR SKANDAL DAHA. DEVLET ARTIK BU İŞE BİR DUR DEMELİ.

16
12
yanıtYanıtla
objektif:

fenere operasyon çekilmiyor fener lige operasyon çekiyor. Geçen hafta fenerin kalecisi atılması gerekirken atılmadı, üstüne ozan 2 kere atılmalıydı. Ve o altay denizli maçında olmasa fener en az 4 yerdi. Harbiden algının kralını fener yapıyor. Ama kimse yemiyor artık.

yanıt6
yanıt7
bjkliyim:

objektif kardeş güzel yazmışsın hoş yazmışsın ama şunu da ekle. 2. golden önce bjkli futbolcumuz faul yaptı. josef de souza kırmızı kart yemeliydi. necipin attığı golün aynısı bu hafta rize maçında iptal edildi. şuna kırmızı vermedi. bunu atmadı demek kolay. kendi lehine olanları da yazsan maaazzam olur bilader

yanıt4
yanıt2
uğur:

MADEM HAKEMLER FENERBAHÇEYİ DOĞRUYOR NEDEN BEŞİKTAŞ MAÇINDA ALTAYA KIRMIZI GÖSTERMEDİ. ALTAY CEZALI OLSA DENİZLİ MAÇINA 3. KALECİYLE ÇIKACAKLARDI ALTAYIN KURTARDIĞI TOPLARDA FENERBAHÇE KALESİNDE GOL OLACAKTI. ALGI YAPMAYIN SAYIN ÇAKAR ALGI YAPMAYIN.

6
18
yanıtYanıtla
Mehmeter:

Altayın el le oynadığı pozisyon dan bahsediyorsunuz galiba beşiktaş maçındaki ceza sahası dışındaki o pozisyon kurallar gereği kırmızı olmaz çünkü top önce kendi vücutun dan sekip eline degiyor bence siz de algı yaratmayın Uğur bey

yanıt0
yanıt0
Resul:

Serdar azızın daha önce hakettiği kartı konuşsana. Sarımı kırmızımı diye

12
10
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title