Haberler

Ağar, Gül'e Urfadan Yanıt Verdi

Dp Genel Başkanı Mehmet Ağar, Abdullah Gül'ün Dün Elazığ'da Söylediği "Erkeklik, Korkmadan Meclis'e Gelip Oturmaktır" Sözüne Şanlıurfa'dan Yanıt Verdi. Ağar, "Elazığ'da Erkek Merkek Konuşup Milleti Kendine Güldürüyorsun. Ben Sana Cevap Veririm de Aynı Ayağa Düşmek İstemem" Dedi.

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Abdullah Gül'ün dün Elazığ'da söylediği "Erkeklik, korkmadan Meclis'e gelip oturmaktır" sözüne Şanlıurfa'dan yanıt verdi. Ağar, "Elazığ'da erkek merkek konuşup milleti kendine güldürüyorsun. Ben sana cevap veririm de aynı ayağa düşmek istemem" dedi.

Ağar, partisi tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde seçmenlere seslendi.

Mehmet Ağar, Topçu Meydanı'nda düzenlenen mitinge Şanlıurfa milletvekili adayı Sedat Edip Bucak ile beraber geldi. 40 derece civarındaki sıcaklıkta miting alanına giren Ağar, "İşte Urfa, İşte Başbakan" sloganlarıyla karşılandı.

Konuşmasına, "Can hemşerilerim, yiğit hemşerilerim" diyerek başlayan Ağar, 1957 yılında Urfa'daki Şair Nafi ilkokulunda eğitim hayatına başladığını belirterek, "O zaman Demokrat Parti iktidardaydı. Aradan 50 yıl geçti. Allah bize DP Genel Başkanı olarak gelmeyi nasip etti" dedi. DP çizgisinden gelen iktidarların Şanlıurfa'yı gözbebeği haline getirdiğini belirten Ağar, GAP Projesinin bölge için önemine de değindi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün Elazığ mitingindeki sözlerini de değerlendiren Ağar, "Elazığ meydanında erkeklikten, kabadayılıktan bahsediyorlar, siyaseti o şekilde yapamıyorlar" dedi.

Ağar, Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda kendisi hakkında dedikodu yayıldığını söyleyerek, AKP'yi bu süreçteki politikalarından dolayı kibirli olmakla suçladı. Ağar, şöyle konuştu:

"Biz tevazu dışında hiçbir ölçüyü bilmeyiz. İstesen en az 10 kişiyi cumhurbaşkanı seçtirebilirdin. 'Ben kimi istersem onu seçtiririm' diyorsun. Sen bu ülkede padişahlık mı var zannediyorsun? Senin entirakalarından dolayı Başbakan Yardımcısı istifa etti, evine gidiyor."

MEYDANLARDA AĞLIYORSUN"

Ağar konuşmasını şöyle sürdürdü:

"şimdi çıkıp meydanlara Abdullah Gül'ü yanına alıp ağlıyorsun. Millet 360 milletvekili verdi, hakkını veremedin. Çankaya seçimi için gösterdiğin gayretin onda birini gösterseydin fukara çocuklarının başörtü meselesi çözülmüştü, imam hatip sorunu çözülmüşü. Onlara gelince burnunu kıvırıyorsun. Şahsi meselelere gelince oralığa dökülüyorsun."

Ağar, partililerin "Tayyip oğlunu askere gönder" sloganı üzerine "Allah herkesin çoluk çocuğunu kendisine bağışlasın. Benim söyleyeceğim şudur, Allah kimseyi nefsi için bağırtmasın" diye konuştu

GÜLE YANIT

Mehmet Ağar, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün dünkü Elazğı mitinginde yaptığı konuşma sırasında sarf ettiği "Erkeklik, korkmadan Meclis'e gelip oturmaktır" sözlerine de Şanlıurfa'dan yanıt verdi.

Ağar, şunları söyledi:

"Elazığ'da erkek merkek konuşup milleti kendine güldürüyorsun. Ben sana cevap veririm a ama aynı ayağa düşmek istemem. Türkiye çok babayiğit Dışişleri Bakanları gördü. Kıbrıs'ı Türkiye'ye kazandıran Fatin Rüştü Zorlu'yu gördü. İdama giderken sandalyeyi tekmeleyen yüreği gördü. Türkiye aleyhine anıt dikilince terk edip gelen Hasan Esat Işık'ı gördü. Peki sende neyi gördü? Askerin başına çuval geçirme sende görüldü. Türkiye aleyhine her yerde soykırım kanunları senin zamanında çıktı. Türkiye aleyhine birçok kararlar senin zamanında çıktı. Sen Türkiye'ye gelmiş en düşük profilli Dışişleri Bakanlarından birisin. Bu devletin başına gelseydin bunun altından kalkamazdın. Sana iyilik yapılmıştır. Otur bunun kıymetini bil, Allaha dua et."

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminden dolayı meydanlarda mağduriyet politikası izlediğini belirten Ağar "Anamuhalefet açıkça isim verdi, verdiği halde birini aday yapmadınız. Yapsaydınız seçilirdi. Ama siz seçmek istemediniz. Şimdi de milleti '367 vermezseniz kriz çıkar' diyorsun. Verdi size, Allah'tan kork. Verdi de ne yaptın? Meydan meydan gezip mağduriyet pijaması içinde ağlamaya devam ediyorsun. Başbakanlık, iktidar, mağduriyet yeri değildir. Mağdur olan çiftçidir, siftah yapamayan esnaftır. İki katrilyon aldığınız kredi kartı borcunu 60 katrilyona çıkardınız. İşçidir, memurdur" diye konuştu. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title