Haberler

Son dakika haberleri... Ağacın arasına sıkışan inek itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Güncelleme:

Son dakika haberler... Ağacın arasına sıkışan inek itfaiye ekiplerince kurtarıldı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde uçurumda ağaçlara sıkışan ineği kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Ağacın arasına sıkışan inek itfaiye ekiplerince kurtarıldı

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde uçurumda ağaçlara sıkışan ineği kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Olay, ilçeye bağlı Kızılcapınar Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çağlar Demirtaş, hayvanlarının otladığı sırada bir ineğin kaybolduğunu fark etti. Mezarlık mevkiinde ormanlık alanda görülen ineğin, ağaçların arasında sıkıştığı ve hareket edemediği anlaşıldı. Yardım için İtfaiye ekiplerine haber verildi. Kdz. Ereğli İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekipleri bölgeye gelerek uzun uğraşlar sonucunda ineği sıkıştığı yerden kurtararak sahibine teslim ettiler. Köylülerin de yardımıyla halata bağlanan inek metrelerce uçurumdan yukarı çekildi. Kurtarılan ineğin sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak İtfaiye Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title