Haberler

Adıyaman: Adıyaman'da Otobüs Kundaklandı

Adıyaman-malatya Arasında Yolcu Taşımacılığı Yapan Ak Tur Firmasının Bir Otobüsü Kundaklandı.

Adıyaman-Malatya arasında yolcu taşımacılığı yapan Ak Tur firmasının bir otobüsü kundaklandı.

Adıyaman'ın Yeşilyurt Mahallesi'nde bir ara sokakta bulunan otobüs, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından dün gece geç saatlerde benzin dökülerek yakıldı. Alev alan otobüsün tekerleklerinin patlamasıyla uyanan mahalle sakinleri, olayı itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangında koltukları, tekerlekleri, tavan ve motor kısmı tamamen yanan otobüs kullanılamaz hale geldi.

Otobüsün sahibi Ak Tur Yönetim Kurulu Başkanı Abuzer Kuruş, daha önce de defalarca saldırıya uğradıklarını belirtti. Yapılan saldırılara rağmen yolcu taşımaya devam edeceklerini belirten Kuruş, ''Kundaklamayı yapanları tahmin ediyoruz. Daha önce güpe gündüz şoförlerimize saldırdılar, araçlarımıza zarar verdiler. Biz kesinlikle misillemede bulunmayacak ve kendi işimize bakacağız'' dedi.

Araç şoförü Ali Çil ise, aracın yanmasının kundaklama olduğunu ve benzinle yakıldığı için söndüremediklerini ifade etti.

Yaklaşık bir yıl önce kurulan ve Adıyaman-Malatya arasında yolcu taşımacılığı yapan Ak Tur firmasının otobüslerinin iki defa daha kundaklandığı, otobüslerin yollarının kesildiği ve silahla ateş edildiği öne sürüldü. Polis, olayların büyümemesi için güvenlik önlemini artırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title