Haberler

Adana Demirspor'un çiçeği burnunda transferi Mario Balotelli: Ben normal bir insanım, deli değilim

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Mario Balotelli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Medya tarafından kendisine deli damgası yapıştırıldığını belirten İtalyan futbolcu, "Taraftarlara şunu söylemek istiyorum; ben normal bir insanım, deli değilim, kazanmayı çok istiyorum" dedi. Fenerbahçe'yle oynanacak sezonun ilk maçı için taraftara da mesaj veren Balotelli, "Stadyuma gelin" ifadelerini kullandı.

Mario Balotelli'yi renklerine katan Adana Demirspor,sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ses getirdi. Mavi Şimşekler'in çiçeği burnunda transferi basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"İLK DEFA BİR TÜRK TAKIMINDAN İYİ BİR TEKLİF ALDIM"

Mario Balotelli'nin açıklamalarından satır başları:

"Geldiğim için çok mutluyum. Transfer süreci keyifli geçti. İyi bir takıma sahip olduğumuzu hissediyorum. Başkanımızla görüştükten sonra onunla benzer karaktere sahip olduğumuzu fark ettim. Daha önce Türkiye'den transfer teklifleri almıştım ama hepsini reddetmiştim. Bu sefer doğru zaman olduğunu hissettim ve ilk defa bir Türk takımından iyi bir teklif aldım.

"BEN EĞLENMEYİ SEVİYORUM"

Normalde hedeflerimi kimseye açıklamam ama söylemem gerekirse önceliğimiz ligde kalıcı olup güzel bir sezon geçirmek. Ben kendimi normal bir insan olarak görüyorum. Bu 'deli' ibaresi bana gazeteler ve medya tarafından yapıştırılmış bir damga. Futbolcuların asker gibi yaşamalarını istiyorlar sanırım fakat ben eğlenmeyi seviyorum. Bazen futbolun dışına çıkabiliyorum. Taraftarlara şunu söylemek istiyorum; ben normal bir insanım, deli değilim, kazanmayı çok istiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Mario Balotelli Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (2)

Burak Palabıyık:

deli değilsen bizim demirspor'da işin ne gardaş

12
0
yanıtYanıtla
Maksut HAYTA:

Deli kelimesi sadece kafa kırık anlamına gelmez. Eskiden yiğit cengaver gözü kara anlamlarında kullanılırmış.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title