Haberler

Adana Demirspor Adanaspor'u 4-2 Yendi

Güncelleme:

Adana Demirspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, "Oyuncularımızın kısa sürede isteklerimizi sahaya yansıtma gayretleri bizi ilerisi için çok mutlu etti." dedi.

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u 4-2 yenen Adana Demirspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, "Oyuncularımızın kısa sürede isteklerimizi sahaya yansıtma gayretleri bizi ilerisi için çok mutlu etti. Adanaspor karşısında alınan galibiyet anlamlı" dedi.

Uğur, maç sonrası yaptığı açıklamada, göreve yeni geldiğini hatırlatarak,

"Önemli bir galibiyet aldık. Adanaspor karşısında alınan galibiyet anlamlı. İlk yarı oynanan oyun keyif vericiydi. İkinci yarı ise daha önce alınan sonuçların etkisi oldu. Adanaspor da ikinci yarı arzulu ve istekliydi. Bizim açımızdan ne istediğini bilen ve alan bir takım vardı, mutluyum" diye konuştu.

Uğur, bir gazetecinin "Kısa sürede takımda ne değiştiğini" sorması üzerine, oyuncuları mental olarak hazırlamasının rahat futbol oynamalarına etkisi olduğunu söyledi.

-Adanaspor cephesi-

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de "şaka gibi" bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, bireysel hatalardan gol yediklerini ve bunun da kopmalara neden olduğunu söyledi.

Yaklaşık 1,5 yıldır takımın başında olduğunu ve bugünkü kadar üzüldüğünü hiç hatırlamadığını belirten Eriş, "Adanaspor taraftarına böyle bir gün yaşatmayı yakıştıramadım. Ben kendi adıma özür diliyorum, çok üzgünüm. Kaldırabileceğimiz bir skor değil. Antrenörlük hayatımda alışık değilim. Umarım arkadaşlar gereken dersleri çıkarır" dedi.

Bugün final niteliğinde bir maç oynadıklarını anlatan Eriş, şöyle devam etti:

"Biz geçen yıl da bir final maçını çıkartamadık. Bu bazı kardeşlerimizin eksikliğinden kaynaklanmıştı. Bu da bir final maçıydı. Top Adana Demirspor'u sevdi. İlk yarı kalemize gelen 4 top gol oldu. Bakacağız, değerlendireceğiz. Söylenecek çok bir şey yok. Mağlubiyetin faturası banadır. Ben tüm mağlubiyetlerde faturayı üzerime alırım. Demek ki takımı tam hazırlayamamışım."

Muhabir: Anıl Bağrık / Volkan Kaşık / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Erdem Gültekin - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Adana Demirspor Adanaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title