Haberler

    Adana Demirspor Başkanlığına Aday Çıkmayınca Taraftar Yönetime Talip Oldu

    Güncelleme:

    Adana Demirspor'da başkan adayının çıkmamasının ardından Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, yönetime talip oldu.

    Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un taraftar derneklerinden Şimşekler Grubu ve ADS-DER ortak düzenledikleri basın toplantısında 1 Haziran'da yapılacak kongrede hala başkan adayı belirlenememesine tepki gösterdi. Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, yönetime talip olduklarını açıkladı.

    Mayıs ayının son haftası olmasına rağmen Adana Demirspor'da başkan adayının çıkmaması camiada huzursuzluğa neden oldu. 1 Haziran'da Adana Demirspor olağan genel kurulunun yapılacak olması ve yönetime kimsenin talip olmaması üzerine Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği Başkanı Ertan Zeybek ve ADS-DER Başkanı Telat Şahin ortak basın toplantısı düzenledi.

    "TAKIM LİGDE KALINCA SEVİNİR OLDUK"

    Adana Demirspor'un sahipsiz kalmaması gerektiğini belirten Ertan Zeybek, "Adana Demirspor ligde kalır diye sevinir olduk. Kongremize bir hafta var ve ortada kesinleşmiş bir aday yok. Yani Adana Demirspor sahipsiz kalmamalı. Yönetimlerin hatalarından dolayı artık sabrımızın sonuna geldik. Adana Demirspor bugüne kadar hep yönetim hatalarından bu duruma geldi" diye konuştu.

    "Adana Demirspor varsa Şimşekler Grubu sayesinde var" diyen Zeybek, "Taraftar grupları olarak nedense hep biz eleştiriliyoruz. 'Neden sustunuz, neden tepki göstermediniz' diye tepki gösteriyorlar. Adana Demirspor taraftar gruplarının tek menfaati Adana Demirspor'dur. Bunu herkes böyle bilsin. Yönetimlerden tabii ki taleplerimiz oluyordur. Pankart oluyordur. Deplasmana gideceğiz otobüs parası oluyordur. Yani bu tarz isteklerimiz tabii ki olacak. Şimşekler Grubu olmasa Adana Demirspor çoktan kapanmıştı. Bu bir gerçek yani" dedi.

    "ŞİMŞEKLER GRUBU OLARAK YÖNETİME TALİBİZ"

    Önceki başkanlara teşekkür ederek geçmişteki başkanların yöneticilik yapmasını istemediklerini belirten Zeybek, "Yeni yüzler, planlı programlı ve bu işi artık kurumsal hale getirecek yeni başkanlar istiyoruz. Bunu da yapmıyoruz diyen yöneticiler yapmasın. Biz Şimşekler Grubu olarak yönetime talibiz. Artık kendi listemizi de oluştururuz. Kulübü de bunlardan çok güzel yönetiriz. Ama kulübü yönetiriz. Para anlamında değil. Kulübün parayla yönetilmediğini herkes bu sezon gördü. Para da harcansa yönetimsel yanlışlar oluyorsa kulüp küme düşme durumuna gelebiliyor. Belki sezonun en fazla parası harcandı ama Adana Demirspor kümede kaldı diye neredeyse şampiyonluk turu atacaktık. Demek ki parayla olmuyor. Her şey planlı ve programlı olmadı" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (14)

    Ads:

    Yazık oldu Demirspora. Nereden nereye geldi. Ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner .Bu hallere düşürenlere yazıklar olsun. Şimdi sahip çıkma zamanı..

    8
    6
    yanıtYanıtla
    trabzonkayseri:

    2 SENEDİR İYİ KURTARIYORSUNUZ SENEYE KÜMEYE HADİ ADS KÜMEYE

    1
    4
    yanıtYanıtla
    gerçekler acı söyler:

    Adana GALATASARAY LIDIR.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Nevery:

    Keşke çay masada olmasaydi6

    4
    0
    yanıtYanıtla
    R10:

    PARALARIMI VAR NEYLE NEYİ YÖNETİYORLAR ALLAH AŞKINA

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Sogomon:

    Malatyaspor luyum aramiz hiç iyi değil Adanademirspor la ama kulübün gercek seveni taraftardir Allah utandirmasin

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Fatih:

    Ben bir Adana liyim ama suda bir gerçek ki Adananin iki takımda aptal yöneticileri hoş taraftarda öyle kardeşim birleşin güçlü bir takım olun da bizde gogsumuzu kabartalim yok nerde kendi insanı cekemeyen bir ırkkız nasıl istersen

    0
    0
    yanıtYanıtla
    BÜYÜK ALTAY:

    ADANADEMİRSPORLUDUR

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yanlış biliyorsun:

    Adanalı turuncu beyazdır, tenekesporlu değildir

    yanıt0
    yanıt0
    angaralı:

    fatih terim neden destek çıkmıyor biraz abilik yapsa nevar yani

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title