Haberler

Bıçaklı market soygunu girişimi zanlısı tutuklandı

Güncelleme:

Adana'da soygun için girdiği markette görevlinin paspasla direnip, turşu kavanozu fırlatarak yaraladığı şüpheli tutuklandı.

Adana'da soygun için girdiği markette görevlinin paspasla direnip, turşu kavanozu fırlatarak yaraladığı şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 8 gün önce merkez Seyhan ilçesindeki bir markete soygun için giren ancak bıçakla tehdit ettiği görevlilerden birinin direnmesi üzerine bir şey alamadan kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekip, zanlının bir minibüse bindiğini belirledi.

Ekip, görüntülerden şüphelinin Atakent Mahallesi'nde araçtan inip bir eve girdiğini tespit etti.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, zanlı Caner A'yı (28) ailesinin evinde yakaladı.

Emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Görevlinin zanlıya direnmesi kamerada

Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, zanlı, paraları vermesi için kadın görevliyi bıçakla tehdit ediyor. Bu sırada, kadın görevlinin paniklediği görülüyor. Olayı fark eden diğer görevli paspasla zanlıya vurmaya çalışıyor. Aynı görevli daha sonra eline geçirdiği turşu kavanozunu zanlıya fırlatıyor. Başına isabet eden kavanozla yaralanan şüpheli kaçıyor.

Reşatbey Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki bir markete giren zanlı, kadın kasiyer N.Y'yi (20) bıçakla tehdit ederek paraları vermesini istemişti. Diğer kasiyer E.T. ise önce paspasla direnip engel olmaya çalıştığı zanlıya daha sonra turşu kavanozu fırlatmıştı. Başından yaralanan zanlı soygunu gerçekleştiremeden kaçmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title