Haberler

Adana'da "17 Beldeye 17 Stadyum ve 17 Yüzme Havuzu" Projesi

Adana Büyükşehir Belediyesi Tarafından "17 Beldeye 17 Stadyum, 17 Yüzme Havuzu" Projesi Kapsamında Kürkçüler Beldesinde Yaptırılan Tribünlü ve Çim Sahalı Stadyum Açıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından "17 Beldeye 17 Stadyum, 17 Yüzme Havuzu" projesi kapsamında Kürkçüler beldesinde yaptırılan tribünlü ve çim sahalı stadyum açıldı.

Açılış törenine Vali İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanı Lütfi Arıboğan, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterileri, Kent Orkestrası'nın eserlerin seslendirdiği etkinliklerle başlayan törende konuşan Vali İlhan Atış, böylesine güzide tesisleri yaptıran Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a teşekkür ettiğini söyleyerek, "Zamanında spor altyapısına gereken önemi verseydik, bugün başımızdaki terör belası olmazdı" dedi. Vali Atış, tesisler sayesinde ahlaklı ve sağlıklı nesil yetişeceğinin altını çizdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ise, tribünlü ve çim sahalı stadyumları yıllar önce Avrupa kentlerinde gördüğünde imrenerek izlediğini kaydetti. Bugün Büyükşehir Belediyesi'nin beldelere dahi tribünlü ve çim sahalı stadyum yaptığını belirten Başkan Durak, "Adana takımlarının elde ettiği başarıların temelinde altyapıya verilen önem yatmaktadır. Stadyumların ve yüzme havuzlarının yapılmasıyla her iki dalda geçmişte çok başarılı sporcular çıkartan Adana'nın, parlak günlerine yeniden döneceğine inanıyorum. Bu tesisler sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan da kurtulacaktır" şeklinde konuştu.

Kürkçüler Belediye Başkanı İsmet Çelik de, Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nun yürürlüğe girmesinden sonra büyük hizmetler aldıklarını söyleyerek, "Bugün çok heyecanlıyım. Geleceğin futbolcularının yetişeceği stadyumu bizlere kazandıran Başkan Durak'a belde halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kürkçüler Cezaevi Savcısı Mustafa Hakan Uyar, Türkiye'de örnek cezaevi seçildiklerini ifade ederek, mahkumlara sportif faaliyetler yaptırarak topluma yeniden kazandırmaya çaba sarf ettiklerini bildirdi. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanı Lütfi Arıboğan ise, böyle tesislerin açılmasının Türk futboluna önemli katkılar sağlayacağına inandığını, gururla karşıladığını söyledi. Arıboğan, başarı için altyapının önemini de vurguladı.

Daha sonra adliye mensupları arasında düzenlenen futbol turnuvasına geçildi. Turnuvanın başlama vuruşunu Vali Atış, Başkan Durak ile diğer ilgililer birlikte yaptı.

(AK-AK-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title