Haberler

Adaletspor, yeniden küllerinden doğdu

Güncelleme:

Diyarbakır Adliyesi'nde Başsavcılık Özel Kalem Müdürlüğü yapan ve aynı zaman da Adaletspor Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olan Metin Özkan, Adaletspor'un geçmişi ve geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Adliyesi'nde Başsavcılık Özel Kalem Müdürlüğü yapan ve aynı zaman da Adalet spor Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olan Metin Özkan, Adalet spor'un geçmişi ve geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özkan, Adalet spor'un 1984 yılında adliye personellerin bir araya gelmesiyle oluşturdukları bir futbol kulübü olduğunu söyledi. Özkan, "1989 yılına kadar 2. Amatör Ligde mücadele etti. Bunların oyuncuların tamamı bizim adliye personellerinden oluşuyordu. Bir araya aralarına sporcu gençlerden aldılar aralarına 1989 yılında namağlup olarak şampiyon oldular. O dönem spora katkı imkanlarının yetersiz olmasından kaynaklı kulüp 2 yıl 1. Amatör Liginde mücadele ettikten sonra küme düştü ve ondan sonra kapanmak zorunda kaldı. 2018 yılında önce biz adliye çalışanları ile ceza infaz kurumları ve onlarla birlikte çalışan kolluk görevlilerinin bulunduğu halı saha futbol turnuvaları düzenlemeye başladık. O dönem yetenekli gençlerin olduğunu görünce Adalet spor'u yeniden kurduk" dedi.

"Bizim şuanda tek eksiğimiz bir spor kompleksidir"

Sporcuyu dili ve ırkı ile unvanı olarak ayırmadıklarını belirten Özkan, "Bizim için herkes aynıdır. Biz bu oluşuma giderken sadece bizim personellerimiz değil, Diyarbakır'daki gençlerinde faydalanmasını sağladık. Şuanda bizim kulübümüzden Diyarbakırlı olup ve başka illerden oynayıp bizlerle çalışan sporcularımız bulunmaktadır. Biz onlara sunduğumuz imkanlarla yeteneklerini ortaya çıkaracaklarına inanıyoruz ve bunu öncelikle onlar görüyorlar. Biz sosyolojik ve psikolojik anlamda sporcularımız hayata hazır olması için projeler de düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız bulunmaktadır. Bizim şuanda tek eksiğimiz bir spor kompleksidir. Bizim bununla ilgilide çalışmalarımız var ve bununla ilgili olarak da sahip olabileceğimiz bir kompleks oluşturabilirsek, bizim ve Diyarbakır'ın geleceği için faydalı olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

"Türk futboluna katkı sunacak yetenekler çıkacağına inanıyoruz"

Amaçlarının şampiyon olup üst liglerde yer almak olduğunu da aktaran Özkan, "Biz amatör ligler içerisinde profesyonel düşünmeyi ve oynamayı planlıyoruz. Bunu uygulayabilirsek İnşallah gençlerimizin Türk futboluna katkı sunacak yetenekler çıkacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Metin Özkan Diyarbakır Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title