Haberler

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, Mario Götze'nin kardeşi Felix'i transfer etmek istiyor

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hollanda takımı Fortuna Sittard, transferde önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Yeşil sarılı ekip Dünyaca ünlü yıldız Mario Götze'nin kardeşi Felix Götze'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Almanya'nın Kicker Gazetesi'nin haberine göre Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, dünyaca ünlü yıldız Mario Götze'nin kardeşini transfer etmek istiyor.

EN GÜÇLÜ ADAY FORTUNA

Bundesliga ekiplerinden Augsburg'da forma giyen Felix Götze'nin Hollanda'ya gideceği ve en güçlü adayın Fortuna olduğu belirtildi. Augsburg'un Felix'i bonservisiyle satmak yerine tecrübe kazansın diye Fortuna'ya kiralamaya sıcak baktığı kaydedildi.

EN BÜYÜK RAKİP PEC ZWOLLE

Acun Ilıcalı'nın bu transferdeki en büyük rakibi de yine Hollanda'dan çıktı. PEC Zwolle takımının da Felix'i istediği iddia ediliyor. Dortmund altyapısından çıkan ve ardından Bayern Münih'in yolunu tutan Felix Götze, iki sene önce Augsburg'a transfer olmuştu.

Felix Götze, önlibero pozisyonunda forma giyiyor. 22 yaşındaki futbolcu, stoper pozisyonunda da oynayabiliyor.

TAKİPÇİ SAYISI 5 KAT ARTTI

Survivor 2020'nin final programında "Fortuna Sittard maceramız başladı, hayırlı olsun diyorum" sözlerini kullanan Acun Ilıcalı, büyük müjdeyi vermişti. Ilıcalı, ayrıca Hollanda kulübü Fortuna Sittard'a da takipçi desteği istemişti. Bu isteğin ardından kulübün Instagram'daki takipçi sayısı 24 saat içinde 5 kat artmıştı. Fortuna Sittard'ın şu anda ise 108 bin takipçisi var.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Mario Götze Fortuna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (8)

CAN DEP:

Kara para aklama vede vergi kacirma...Türkiyedede Basaksehir...

6
2
yanıtYanıtla
mert:

ne o şampiyonluğu kaçıranlardansınız herhalde. . hazımsızlar. .

yanıt1
yanıt2
Vatandaş:

Takımın tamamını almadı. %40 hisse aldı. Tami para aklamak için.

4
1
yanıtYanıtla
Murat:

Paralarin aklanmasi gerek bi yerde tabi

0
2
yanıtYanıtla
meczup:

türkiyede üretim pahalı o yüzden yok burası tam bir vergi cehennemi enerji hammadde yüksek vergiler yüzünden pahalı sanayici üretim yapmıyor çinden getirdiği ürünün üzerine markasını basıp satıyor her yıl üniversiteler binlerce mezun veriyor burada okuyup mezun olanlar o zaman hayatın acı gerçekleriyle yüzleşiyor. gençler sokaklarda işsiz gezerken ar damarı çatlamış kimi şanşlı yandaşlar ellerine geçirdikleri kamu imkanıyla devlette üç dört iş birden yapıyor ballı maaş alıyorlar

2
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Acun bizi diskoya götur looo

0
0
yanıtYanıtla
FIREOF ANATOLIA:

Attığınız başlık haberin içeriğine uymuyor. Başlıkta Alman panzerin getiriyor yazıyorsunuz haberlerde uğraşıyor başka takımlar da talip vs.... Şaşırtmaca olmuyor mu?

0
0
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Ben onu bunu bilmemde bu adamın serveti araştırılmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title