Haberler

Acun Ilıcalı'nın satın almayı planladığı kulübün sahibi Işıtan Gün, iddiaları yalanladı: Hiçbir şeyden haberim yok

Güncelleme:

Türk televizyon dünyasının önemli isimlerinden Acun Ilıcalı'nın kulüp satın almak istediğini söylemesinin sonrasında bu kulübün, Fortuna Sittard olduğu iddia edilmişti. Konu ile ilgili olarak Hollanda ekibinin Türk başkanı Işıtan Gün yaptığı açıklamada, "Hiçbir şeyden haberim yok. Satış söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın "Avrupa'da bir kulüp satın almayı düşünüyorum" açıklamasının ardından bu kulübün Hollanda'nın Fortuna Sittard kulübü olduğu iddia edilmişti.

Birkaç ay önce Acun Ilıcalı ve Fortuna Sittard kulübü arasında görüşmelerin yapıldığı fakat anlaşmanın sağlanamadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün'den açıklama geldi.

"HİÇBİR ŞEYDEN HABERİM YOK"

FutbolArena'ya konuşan Işıtan Gün, böyle bir satışın söz konusu olmadığını söyleyerek iddialara nokta koydu.

Hiçbir şeyden haberi olmadığını vurgulayan Işıtan Gün, "Böyle bir satış durumu söz konusu değil. Gerçekten hiçbir şeyden haberim yok. Bu iddiaların nereden çıktığını da anlamadım" ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN OLMAK İÇİN VAKTİM YOK AMA KULÜP SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada başkanlık ya da yöneticilik yapmak için vaktinin olmadığını ve bu nedenle Fenerbahçe başkanlığını düşünmediğini dile getirmişti.

Hayatı boyunca hiç başarısız olmadığını söyleyen Acun, "Bu işte amatör kaldığın zaman işin zevkini dibine kadar yaşıyorsun. Fenerbahçe'nin Avrupa kupasındaki bütün maçlarına gittim. Orada o yöneticilerimizin taşıdığı yükü gördüm. Başarıya karşı aşırı derecede bağımlılığım var. Hayatımda hiç başarısız olmadım. Yani ara dönemler olabilir ama genel anlamda başarısız olmadım. Yönetici olmak falan bunlar benim için kolay işler değil. Diğer işlerimi bırakmam lazım şu anda öyle bir vaktim yok. Spor kanalıyla ilgili de bir planım yok. Ancak şunu söyleyebilirim Avrupa'da bir kulüp almayı düşünüyorum." şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (7)

Ekonomist:

Para aklama yeri kulüpler ne de güzel ilgi görüyor. O yüzden sadece mahallemdeki amatör kulübün taraftarıyım

5
0
yanıtYanıtla
Amedsipor:

Beni al beni

2
2
yanıtYanıtla
Ali Turpcu:

Ben de fener satın almak istiyorum.

0
2
yanıtYanıtla
sorgula:

Acun yaptığı projeler hep gündemde Zeki insan kulüp alması çok doğal alt sıralarda alıp zirveye çıkaracağına inanırım

1
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

PARA AKLAMA DEĞİL, YABANCI ÜLKEDE İTİBAR, HAKLAR, TANINMIŞLIK VE FARKLI KOLAYLIKLAR GİBİ FAYDALARI VAR, ÜZERİNDE UĞRAŞIRSA KAR BİLE YAPTIRIR KULÜBE

0
1
yanıtYanıtla
abisi:

ben bütün klüplerş alacam ve taraftarları barıştıracam... yalnız 1 tl eksik olmuyor işte...

0
0
yanıtYanıtla
Sancez:

Parasını batıran insanlar genellikle çıraklığını yapmadıkları işe girenlerdir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title