Haberler

Acun Ilıcalı, Mesut Özil transferinde yaşananları tek tek anlattı

Güncelleme:

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye gelmesinde önemli bir paya sahip olduğu söylenen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı transferle ilgili, "Bazen şartlar oluşur ya. Bir olayda bütün şartlar tek tek oluşmaya başlar. Her adımımda şartlar oluştu. Mesut Özil üst düzey bir futbolcu. Dünya yıldızı geldi" dedi.

Fenerbahçe taraftarlığıyla da tanınan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Uçankuş TV'de sarı lacivertli kulübün Mesut Özil transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Transferde önemli bir rolü olduğu söylenen Ilıcalı, "Bana göre bu transferin olma sebebinin birinci sebebi başkanımız Ali Koç. Bir kulüpteki kararları Ali Koç alır. Başkan kararı almadıktan sonra hepimiz toplansak da olmaz. Başkanımızın hayata bakışı farklıdır. Başkanlık kolay değil. O konumda insan yanlızlaşıyor. Beni bu derece onore etmesi, sürekli benden başkası beni duygulandırdı. Ali Koç farkı. Ben elimden geleni yaptım ama tabii başkanın kararı, faktörü daha önemli, ön planda" dedi.

"TRANSFER İÇİN TÜM ŞARTLAR OLUŞTU"

Ilıcalı, transfer süreciyle ilgili ise, "Bazen şartlar oluşur ya. Bir olayda bütün şartlar tek tek oluşmaya başlar. Benim de başıma çok geldi. TV8'i almam da şartların oluşmasıydı. Her adımımda şartlar oluştu. Fenerbahçe'nin 10 numarası vardı. Max Kruse. Max Kruse bir anda çekti ve gitti. O zaman hem taraftarlar, hem kulüp açısından negatif durumdu. Ani kopuş. Fenerbahçe için tatsız durum oldu. Bu konuda da aynı şey oldu.Mesut Özil üst düzey bir futbolcu. Önemli bir futbolcu gitti. Dünya yıldızı geldi. O zaman belki de Max Kruse var, bu adam ne olacak denirdi. Dediğim gibi şartlar oluştu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Mesut Özil Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Veysel:

Maç karın doyurmuyor. Tribünlerdeki kerizler olmasa futbolcular ve kulüpler biter. Biz şımarttık bunları. . Maça gitmeyin, boşuna para vermeyin artık. . .

10
6
yanıtYanıtla
muhterem özden:

allahtan korkun bir kütüphane için rica da bulunduk biraz kitaplara ihtiyacımız var dedik

1
0
yanıtYanıtla
AHMET YAVUZ:

MESUT TRANSFERİNDEacu da var. acaba bişeylermi temizlendi. aklandı paklandı. varsa gerçek gazeteciler hodri meydan hınçal abi zarar gelmediği için ikide bir fatih hocaya saydıryon. hadi gerçekleri ortaya çıkarsana

0
0
yanıtYanıtla
Eyüp:

Maçlara gitmezseniz bunlar bu kadar kazanmaz.. lüks hayat yaşarlar.. taraftar ise sefalet içinde hastane köşelerinde sürünsün, kirada otursun, ekmek arası döner yesin, toplu taşıma kullansın...çok şükür ne maça giderim ne forma alırım...aileme harcarım

0
0
yanıtYanıtla
mehmet:

ailene harcamalısın zaten . futbolcuların bir kabahati yok onları bu hale bizler getirdik. medya ve tv lar naklen yayınlar reklam gelirleri derken eğlence show dünyasına para akıyor e futbol da büyük bir show hepimiz bir parçası olduk. Mesut a gelince yoksula çok yardım eden futbolculardan biridir. onu hedef göstermek neden . sadece Mesut mu para almıyor ki.

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title