Haberler

Acun'dan Bir Bomba Daha! Aleyna Tilki, Survivor'da

Güncelleme:

Acun Ilıcalı Survivor Panaroma programında Survivor 2018 ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Ilıcalı, birleşme partisiyle ilgili "Partiye Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak katılacak." dedi.

Acun Ilıcalı TV 8 ekranında yayınlanan Survivor Panaroma programında Survivor 2018 ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Birleşme partisiyle ilgili Acun Ilıcalı "Çok güzel bir birleşme partisi olacak. Partiye Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak katılacak. Bu sene de şarkı yarışması olacak, Tarık Sezer ve orkestrası şu anda Dominik'te açıklamalarında bulundu.

"KONSEPTİMİZ TUTMADI, DEĞİŞİKLİĞİ İYİ Kİ YAPTIK"

Takım değişiklikleriyle ilgili Ilıcalı "Şöyle bir dengesizlik oldu, bir takım sürekli yenmeye başladı. Çaresiz kaldık açıkçası konseptimiz tutmadı, değişiklik yapıyoruz dedik ve iyi ki de yaptık" cevabına verdi.

Acun'dan Bir Bomba Daha! Aleyna Tilki, Survivor'da

HASTALANAN YARIŞMACILARA GIDA TAKVİYESİ YAPILDIĞINI AÇIKLADI

Hastaneye kaldırılan yarışmacıların ödülden yararlanıp yararlanmadığı sorulduğunda Ilıcalı "Hastalar sakatlandığında gıda takviyesi yapılıyor ama bu duruma göre değişiyor yani hastaneye kaldırılma durumuna göre gıda durumu değişiyor." dedi.

BARAKA OYUNU OYNANMAYA DEVAM EDECEK

Birleşme partisinden sonra adaların durumuyla ilgili Acun Ilıcalı "Şu anda adalar birleşmeyecek ve baraka ödülü oynanmaya devam edecek. Yarışmacı sayıları azaldığında ise adalar birleşecek." şeklinde konuştu.

Acun'dan Bir Bomba Daha! Aleyna Tilki, Survivor'da

SMS OYLAMASINDA ADALETSİZLİK TARTIŞMASI

Toplu SMS oylamasıyla ilgili gönüllüler takımı için bir adaletsizlik olmadığını açıklayan ünlü televizyoncu "Belli bir yerden sonra iki tane dokunulmazlık olmasının sebebi programın yetmiş bölüm yayınlanmış olması ve bundan sonra toplu SMS oylaması sistemine geçilmiş olması… Yarışmacılar artık bu zamandan sonra seyircilere kendisini kabul ettirmiş oluyor" ifadelerini kullandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (29)

Memati:

Belki kız adada kaybolur bizde kurtuluruz.

10
0
yanıtYanıtla
Leyla:

Bu zakayla öyle görunuyor :)

yanıt2
yanıt0
o bir urfalı:

ah türkiyem ah gündem de alişan aleyna acun şeyma bilmem daha hangi tırek var . . aclık tecavüz haksızlık hırsızlık başını alıp giderken biz nelere bakıyoruz. . ALLAH sonumuzu iyi etsin . . .

5
2
yanıtYanıtla
Flumedia:

Ya bu çoluk çocuğun işi Şeyma mı kızın mı istedi Aleyna’yı .ah Acun ah iyice maskotu oldun

6
0
yanıtYanıtla
filan:

şu yarışmayı izlemeyi bırakın artık!

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

uzun zamandan sonra ekranda bir ses sanatçısı görecek olmak beni mutlu etti

0
4
yanıtYanıtla
mahzuni:

ama varya yarışmacıların yüzü düştü bir anda aleyna ismini duyunca

4
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Koca koca insanlar ne yapsın 18 yaşında zıpır kızın zıpır şarkılarını. Ayıp ya! Adada aylardır yaşayan tek dertleri yemek, yatacak yatak olan insanlara bu kızı yollamak ne manaya geliyor çözemedim. Ses desen vasat, şarkı desen ergen şarkıları, ee ne yapacaklar kızı mı seyredecekler?

3
1
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

daha da izlemem acun seni

3
1
yanıtYanıtla
KİREMİT:

Yazın kürk giyen görgüsüz kız geleceğin Çakma Afrodit''i Banu ALKAN ablası gibi olacak büyüyünce. Caner ile evlenecekler en sonunda onlar erecek muratlarına biz çıkalım kiremitliğe.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title