Haberler

Abdülhamithan'ın Torunu Nilhan Osmanoğlu'ndan, Müjdat Gezen'e Hakaret Davası

Güncelleme:

Ünlü tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen'e, Abdülhamithan'ın torunu olan Nilhan Osmanoğlu, Gezen'in kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtı.

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında özel bir televizyonda kanalında programa katılan Ünlü tiyatrocu Müjdat Gezen'e, Abdülhamithan'ın torunu olan Nilhan Osmanoğlu, şahsına hakaret ettiğini iddia ederek Gezen'e dava açtı. Müjdat Gezen ise savunmasında,söylediklerinde hakaret içerikli kelimelerin olmadığını dile getirdi.

Abdülhamithan'ın torunu Nilhan Osmanoğlu'ndan, Müjdat Gezen'e Hakaret Davası

HAKARET İÇERİKLİ SÖZLER SÖYLEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Ünlü sanatçı Müjdat Gezen, geçtiğimiz yıl 2 Şubat günü özel bir televizyon kanalında yayınlanan bir programa katıldı. Programda 2. Abdulhamit'in torunu olan Nilhan Osmanoğlu ile ilgili bir konu konuşuldu. İddiaya göre Gezen, Osmanoğlu'nu hedef alarak, hakaret içerikli bir söz söyledi.

HAKKINDA DAVA AÇILDI

Osmanoğlu, hakkında söylenen sözler sonrası savcılığa başvurarak Gezen'den şikayetçi oldu. Osmanoğlu'nun şikayeti sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Abdülhamithan'ın torunu Nilhan Osmanoğlu'ndan, Müjdat Gezen'e Hakaret Davası

SEYİRCİNİN TEPKİSİNE GÖRE SÖZLER YANLIŞ ANLAŞILMIŞ OLABİLİR

Yürütülen soruşturma kapsamında, geçtiğimiz günlerde Gezen'in ifadesine başvuruldu. Gezen, sözlerinin içeriğinde hakaret olarak değerlendirilebilecek hiçbir ima olmadığını, iddia edildiği gibi hakaret suçunu işlemediğini ileri sürerek "Konuşmanın akışı ve bütünü sırasında seyirci tepkisinin ardından böyle algılanmış olabilir" diye konuştu.

MÜJDAT GEZEN'İ AFFETMEDİ

Savcılık tarafından ikili arasındaki olayın uzlaşma kapsamında olduğu belirtilerek dosyaya uzlaştırmacı tevzi edildi. Fakat Osmanoğlu, Gezen'i affetmedi. Savcılık yürüttüğü soruşturma sonrası, Gezen hakkında hakaret suçundan dava açtı. 2.5 yıla kadar hapsi istenen Gezen, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nilhan Osmanoğlu Müjdat Gezen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (81)

ABDULHAMİD:

YA BIRAKIN ŞU KIZA PADİŞAH TORUNU FİLAN DEMEYİN YA SIRF İSİM YAPMAK TVLERE ÇIKMAK İÇİN SAÇMA SAÇMA HAREKET YAPIYOR. BİRAZ ASİL OLMASI OSMANLIYI TEMSİL ETMESİ LAZIMKEN BİKİNİLERLE FOTOLARINI GÖRÜYORUZ.

19
26
yanıtYanıtla
MAKİF:

Ayı Oynatıcı bayram suratında meymenet yok. kime göre ünlü bunlar anlamıyorum arkadaş.

16
13
yanıtYanıtla
ALEMCİ:

Fotoğrafta görülen Müjdat Gezen Halkın çocuğumu yoksa o. . . . ?? seçenekler; a) o , b) o , c) o , d)o , e) hepsi. . .

20
8
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Tarihimize sahip çıkalım ve atalarımızla ilgili ileri geri konuşma yapılmasına kesinlikle izin vermeyelim. Aramızdaki;kendi atasına laf söyleyen dönekleri ise, mümkünse en sert dille uyaralım. .

16
11
yanıtYanıtla
ahmet:

ata derken, osmanlı padişahımı atan senin, akılsız. . .

yanıt3
yanıt1
Eko:

Bu torunda heryerde dedesinin adini kulanarak prim pesinde sanirim gecen dedesinin mal varligini talep etmisti eski cagda yasiyoruz ozaman tum padisah torunlarina turkiyeyi bolup verelim en fazla hak eden sultan suleyman abdulhamite sira gelmez bile

14
12
yanıtYanıtla
LAİKLİK:

Zaten saltanat ya hani Kadın dolayısıyla Sultan Süleyman''nında torunu oluyor :)

yanıt1
yanıt1
Taner A.:

ya bunlardan kurtulamadık gitti cem sultan vakası gibi milletin her şeyine karışıyolar sonrada laf söyleyince dava edin ohh miss ikincisi MÜJDAT GEZEN''İ AFFETMEDİ falan yazmışsınız türk milleti bunları affetti mi ingilizlerle bir olup isyan çıkardılar koltukları için o günleri unutmadık.

8
16
yanıtYanıtla
veysel:

sen hangi ülkede yaşıyorsun. kadın kendisine hakaret edeni dava etmiş. hakkını aramasın mı yani. bu karışmak mı oluyor. şunuda merak etme biz Türkler kimin ihanet ettiğini iyi biliriz. isyanı çıkaranlar ingiliz meşeili ittihatçılardı

yanıt2
yanıt0
fxfocus:

biz sizden kurtulamadık gitti

yanıt0
yanıt0
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title