Haberler

A Milli Takım'da Umut Meraş, İsviçre karşısında forma giyemeyecek

Güncelleme:

A Milli Takım'da, İtalya ve Galler maçlarına ilk 11'de başlayan Umut Meraş sakatlığı sebebiyle İsviçre karşısında forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş'in 25 yaşındaki sol bek yerine Mert Müldür'e forma şansı vermesi bekleniyor.

EURO 2020 A Grubu'nda İtalya ve Galler'e yenilen A Milli Takım, İsviçre karşısında son maçına çıkacak. Gruptan çıkması artık mucizelere bağlı olan Ay-Yıldızlılar'da Umut Meraş sakatlığı nedeniyle İsviçre karşısında forma giyemeyecek.

GALLER MAÇINDA SAKATLANDI

beIN SPORTS'un haberine göre; A Milli Takımda sakatlığı bulunan Umut Meraş, Türkiye - İsviçre karşılaşmasında forma giyemeyecek. Umut Meraş Galler maçında sakatlanarak oyuna devam edememişti. Yerine sağ bek oynayan Mert Müldür dahil olmuştu. Umut Meraş İtalya maçına da 11'de başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Euro 2020 İsviçre Türkiye Galler İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Muhasebe Mustafa:

tüh.şimdi 4 gol yerine 3 gol atacaz.

8
1
yanıtYanıtla
senar:

ne büyük bir kayıp,,, şimdi hapı yuttuk işte. Şenol hoca gerçekten kaliteli bir hoca ona lafım yok ama italya maçındaki kadro hatasını galler maçında tekrarlamamalıydı. Kenan yok, yusuf yok, ozan yok, umut meraş yok, medyadan korkup bu futbolcularda ısrarcı olmamalıydı.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title