Haberler

500 bin öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar ne zaman dağıtılacak? Tablet özellikleri ne olacak? Tabletler nereden alınacak?

Güncelleme:

Son dakika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalardan birisi de 500 bin öğrenciye verilecek tablet bilgisayar müjdesi idi. Peki tabletler ne zaman dağıtılacak? Özellikleri ne olacak? Ücretsiz mi olacak? Başvuru nasıl yapılır?

Erdoğan'ın kabine toplantısında yaptığı açıklamaya göre 500 bin öğrenciye ücretsiz tablet dağıtımı yapılacak. Peki tabletler nereden dağıtılacak? Nasıl temin edilecek? Tabletlerin özellikleri ne olacak? Ücretsiz 500 bin tablet nasıl alınır, başvuru nereye yapılır? Tüm cevaplar haberimizde...

KABİNE TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Bunlardan birisi ilkokul 1. 2. 3. 4. sınıfların, ortaokul 8. sınıfların ve lise son sınıfların açılması ile ilgiliydi. Diğer önemli bir haber ise 500 bin öğrecniye ücretsiz tablet dağıtımıdır. Buna göre ihtiyacı olan 500 bin öğrenciye uzaktan eğitim için ücretsiz tablet bilgisayar dağıtılacak.

500 BİN ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ TABLET NE ZAMAN DAĞITILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

"Milli Eğitim Bakanlığımız uzaktan eğitim için bilgisayar temini için çalışıyor. İlk etapta 500 bin öğrencimize tablet vermek için çalışmaları başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtıma başlıyoruz. Ülkemizin internet altyapısının da bu ihtiyaca uygun seviyeye çıkarmak için Ulaştırma Bakanlığımız yürütüyor. Türk Telekom, Turkcell, Vodafone'la yürütmeyle hızla mesafe alacağız."

500 bin öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar ne zaman dağıtılacak? Tablet özellikleri ne olacak? Tabletler nereden alınacak?

Buna göre önümüzdeki hafta dağıtımlara başlanacak olup en kısa zamanda 500 bin öğrenciye ücretsiz tablet dağıtımı yapılacaktır.

TABLETLER NASIL ALINACAK?

Tabletlerin nasıl alınacağı konusunda bir bilgi paylaşılmadı. Fakat okullarda ihtiyacı olan kişilere dağıtım gerçekleştirilebilir. Veya bir başka olasılık ise ihtiyacı olan kişilerin evlerine kargo ile gönderim yapılabilir. Henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Yeni gelişmeler yaşandığında sizleri haberdar edeceğiz. Takipte kalabilirsiniz...

TABLETLER OKULLARDA MI DAĞITILACAK?

Henüz bu konu hakkında bir bilgi yapılmadı. Fakat büyük olasılıkla okullarda dağıtılacak veya evlere de gönderilebilir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title