Haberler

Tokat'ta Alçak Uçuş Yapan F-16 Uçağının Patlaması Paniğe Neden Oldu

Güncelleme:

Tokat'ta dün gece saatlerinde duyulan patlama sesi vatandaşları korkuttu. Patlamanın alçak uçuş yapan bir F-16 uçağının sonik patlaması olduğu iddia edildi.

Tokat'ta dün gece saatlerinde duyulan patlama sesi uykuları kaçırdı. Patlama sesinin alçak uçuş yapan F-16 uçağına ait olduğu iddia edildi.

Gece saatlerinde Tokat'ta duyulan patlama sesi vatandaşların dikkatini çekti. Tokat Merkez ve çevre köylerden duyulan ses sonucunda vatandaşların uykusu kaçtı. Polis ve jandarma güçlerinin yaptığı çalışmalar sonucunda kentte olumsuz bir durumun bulunmadığı bildirildi. Patlamanın sebebinin ne olduğu açıklanmazken, patlamanın alçak uçuş yapan bir F-16 uçağının sonik patlaması olduğu iddia edildi.

Patlama sesi bir ofisin güvenlik kamerasına ve cep telefonu kamerasına yansıdı.

"Diğer insanlar da duymuştu"

Sesi duyduğunda korktuğunu belirten Hüseyin Desti, "Gece 2-3 gibiydi uyuyordum. Saate tam bakamadım, bir patlama sesi duydum. Telefona baktım diğer insanlar da duymuştu. Biraz zaman geçince uçaktan dolayı olduğunu yazdılar" dedi.

"Bir uçağın sonik patlaması olduğunu öğrendim"

Gece gürültüye uyandığını belirten Kadir Yazan, "Gece bir patlama sesiyle uyandım. Dışarı baktım, sosyal medyaya baktım, diğer insanlar da duymuştu. Bir uçağın sonik patlaması olduğunu öğrendim" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tokat Olay Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title