Haberler

Eşinin boşanma davası açtığını öğrenen koca, ormanda donmak üzereyken bulundu

Güncelleme:

Denizli'de eşinin boşanma davası açtığını öğrenen bir koca, ormanlık alana giderek intihar girişiminde bulundu. Aile üyelerinin ihbarı üzerine bölgede arama çalışmaları başlatan ekipler, şahsı donmak üzereyken buldu.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Göveçlik Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eşinin kendisine boşanma davası açtığını öğrenen Soner C, ormanlık alana giderek intihar girişiminde bulundu. Aile üyelerine intihar edeceğini belirten bir mesaj bırakan Soner C'nin hayatından endişe eden aile üyeleri, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık, AFAD ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Geniş çapta arama çalışmalarının sürdüğü bölgeye aile üyeleri de geldi. Aile üyeleri de Soner C'yi arama çalışmalarına katıldı. Uzun süreli arama çalışmalarının ardından baba Ali İhsan C, oğlunu yerde hareketsiz halde buldu.

BABASI BULDU

Baba Ali İhsan C, yerde hareketsiz halde yatan oğlu Soner C'yi görerek canına kıydığını düşündü. Daha sonra oğlunu kaldırmak isteyen Ali İhsan C, uğraşları sonucu Soner C, uyandı. Donmak üzere olan Soner C, babası ile birlikte arama çalışmalarını sürdüren ekiplerin yanına geldi. Sağlık ekipleri tarafından tedaviye alınan Soner C, Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba Ali İhsan C. ile oğlunun geldiğini gören anne Zeynep C, çığlıklarla oğluna sarılması dikkatlerden kaçmadı. Anne Zeynep C, gözyaşları içerisinde "oğlum ben sana hep soruyorum. Sen derdini anlatmıyorsun" demesi yürekleri dağladı.

BABA, O ANLARI ANLATTI

Oğluna ilk ulaştığı anları anlatan baba Ali İhsan C, "Ben ölmüş diye gittim ama çok şükür bir şeyi yoktu. Zor kaldırdım, kendinden geçmişti zaten. Ne zamandır oradaydı bilmiyorum, her yeri uyuşmuştu. Koluna girerek, indirdim, geldim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Merkezefendi Göveçlik Denizli 3. Sayfa Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (9)

1234:

moda oldu esra erol tipli kadınlar hemen boşa en ufak bir tartışmada hemen istanbul sözleşmesi ile boşa ALLAHın laneti kocalarınA ZULM EDENLERIN USTUNE OLSUN

24
10
yanıtYanıtla
ahmet:

kardesim yazik degilmi senin canina ayrildi diye neden canina kiyar insan birak ayrilsin gencecik adamsin baglanmayin bu kadar hic kimseye dünyada herkes tekdir Allah a sigin

19
2
yanıtYanıtla
E. C:

el kızı acımaz.

11
4
yanıtYanıtla
x:

Üzülme dostum. . . Biraz sabır et. Hatalarını düşün. . . Değerlendir. . . Karşına iyi hayırlı birinin çıkması için de dua et. . . İNTİHAR etmeye değmez. . . Seni bırakan bir kişi için neden intihar edesin ki. . .

9
0
yanıtYanıtla
Asil:

Sarhoş içti içti sızdı

0
1
yanıtYanıtla
Hakli:

Degmez be kardesim, o can sana emanet Rabbim yardimcin olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yorumlar:

Sağolsun çok güldürdü

0
0
yanıtYanıtla
Zort:

Olayı anlamayıp narkoz serumunu almamış

0
0
yanıtYanıtla
Rnrj:

Intihar zincirleme etki yapiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title