Haberler

Kastamonu'da Kahvehanede Çıkan Çatışma Kanlı Bitti: 2 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Kastamonu'da meydana gelen silahlı saldırı sonucunda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili iki şüpheli gözaltına alınırken, bir şüphelinin ise arandığı öğrenildi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kahvehanede meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi olay yerinde ölürken, 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, bir kişinin ise arandığı öğrenildi.

İKİ GRUP ARASINDA HUSUMET OLDUĞU İDDİASI

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir kahvehanede, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen ve henüz isimleri öğrenilemeyen 3 kişi ile Mehmet Karaoğlu, Murat Pehlivan ve Volkan Karakoyun arasında tartışma çıktı.

TARTIŞMANIN SONU KANLA BİTTİ

Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda silahların ateşlenmesi sonucu mermilerin isabet ettiği Mehmet Karaoğlu ve Murat Pehlivan olay yerinde hayatını kaybetti.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan Volkan Karakoyun olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hayatını kaybeden iki kişinin cesedi ise Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, bir kişinin ise arandığı öğrenildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Kastamonu Tosya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Külbastı:

Millete bak boşluktan ne yapacaklarını şaşırdılar neymiş iki grup tartışmış ulan adam öldürmüşünüz bunun adı tartışma falan değil direkt savaş tartışma medeni insanlar arasında olur

5
0
yanıtYanıtla
Hele şükür:

Ülke normale dönmeye başladı

0
1
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Sakin olun lan depdepler

0
0
yanıtYanıtla
Galip mağlubu taklit edermi yav.:

Allahtan korkunuz.

0
0
yanıtYanıtla
Galip mağlubu taklit edermi yav.:

Yapmayın hemşerim cana kıymayınız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title