Haberler

Park halindeki motosikleti böyle çaldı

Güncelleme:

Park halindeki motosikleti böyle çaldıİSTANBUL Eyüpsultan'da, kasklı hırsız park halindeki motoru çalıştırıp kayıplara karıştı.

Park halindeki motosikleti böyle çaldı

İSTANBUL Eyüpsultan'da, kasklı hırsız park halindeki motoru çalıştırıp kayıplara karıştı. Olayın yaşandığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 1 Temmuz Cuma günü 19.57 sıralarında Eyüpsultan Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kadir Güney isimli çalışan, sabah işe geldiği esnada çalıştığı iş yerinin önüne 81 BU 348 plakalı motosikletini park etti. İş çıkışında mesaiye kalan Güney, saat 22.00 sıralarında mola verildiğinde dışarıya çıktı. Park ettiği yerde motosikletinin olmadığını fark eden Güney, iş yeri çevresini kontrol etti. Motosikletinin çalındığını fark eden Güney, işyerinin güvenlik kamerası görüntüsüyle polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

"Motoru benden hızlı çalıştırıyor"

Motorunun kısa süre içinde çalındığını söyleyen Kadir Güney, "İşte çalışıyordum, motorum 20.00 civarı çalındı. Ben 2 saat sonra fark ettim. Adam etrafına bakınıyor, galiba ileride de bir arkadaşı var. Onunla telefonla konuşuyor. İkisi konuşuyor adam direkt motorun başına geliyor. Kontağa bir darbe atıyor, sonra motoru benden hızlı çalıştırıyor. Adam motoru sürüp gidiyor. Benim çalıştığım esnada oluyor. Çay almak için işe ara verdiğimde motorumu kontrol etmek istedim. Baktım motor yok etrafa bakındım başka yere mi koydum diye sağa sola bakındım, bulamadım. Sonra polise haber verdim ardından şikayetçi oldum. Motoru ikinci el olarak satsam 45 bin lira piyasa değeri var. Evimde normalde zincirle bağlıyorum, 3 yıldır burada çalışıyorum. Hiç başıma böyle bir şey başıma gelmediğinden zincirle bağlamamıştım" dedi.

Hırsızlık anı kamerada

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kasklı hırsız caddeden iş yerinin bulunduğu sokağa giriyor. Park halindeki motorun yanına gelen hırsız, etrafına dikkatlice baktıktan sonra motoru çalıştırıyor. Sokaktan çıkan hırsız, caddeye bağlanarak kaçıyor.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, motosiklet kaskı takmış hırsız şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title