Haberler

Muş'ta otomobil takla attı ve alev aldı

Güncelleme:

Muş'un Şenyayla bölgesinde meydana gelen kazada, bir otomobil takla atarak alev aldı. İçerisinde bulunan 2 kişi son anda araçtan çıkarak canlarını kurtardı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralanan kişiler ise hastaneye kaldırıldı.

MUŞ (İHA) – Muş'un Şenyayla bölgesinde takla atarak alev alan otomobilin içerisindeki 2 kişi canlarını zor kurtardı.

Kaza, gece saatlerinde Muş-Diyarbakır kara yolu Şenyayla bölgesinde meydana geldi. Muş'tan Diyarbakır istikametine seyir halinde olan 34 GYD 323 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak alev aldı. Aracın içerisindeki sürücü ve yanındaki şahıs son anda araçtan çıkarak canlarını kurtarırken, ihbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında otomobil kullanılamaz hale geldi. Sağlık ekipleri tarafından kazada yaralanan 2 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Muş Güvenlik Acil Durum Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title