Haberler

Muş İl Jandarma Komutanlığı, Altınova Beldesi İlkokulu Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verdi

Güncelleme:

Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Korkut ilçesine bağlı Altınova Beldesi İlkokulundaki 48 öğrenciyi trafik kuralları hakkında bilgilendirdi. Eğitimde öğrencilere çizgi film izletildi ve boyama ile hikaye kitapları dağıtıldı.

Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Korkut ilçesine bağlı Altınova Beldesi İlkokulundaki 48 öğrenciyi trafik kuralları hakkında bilgilendirdi.

Altınova beldesinde ilkokul öğrencilerine trafik kurallar eğitimi verilmesi ve çizgi film izletilmesiyle son bulan eğitimde, öğrencilere boyama ve hikaye kitapları dağıtıldı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Korkut İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından Altınova Beldesi İlkokulu Trafik Eğitim Sınıfında 48 öğrencimize genel trafik kuralları hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri yapıldı. Tim jandarma tarafından çizgi filmi izletilerek, 48 adet jandarma boyama ve hikaye kitabı dağıtılmış olup, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımız devam etmektedir" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altınova Jandarma Korkut Muş Trafik 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title