Haberler

Cami İnşaatında Meydana Gelen Göçükte 1 İşçi Öldü

Güncelleme:

Mersin'in Mut ilçesinde, bir derneğin yaptırdığı cami inşaatının ikinci katında beton dökme sırasında çökme meydana geldi. Feci olayda 18 yaşındaki bir işçi hayatını kaybetti.

Mersin'in Mut ilçesi Çatalharman Mahallesinde, yapımı süren bir cami inşaatının ikinci katında çökme meydana geldi. Çöken inşaattan yere düşen ve betonların arasında kalan 1 işçi öldü, 1 işçi de yaralandı.

BETON DÖKME ÇALIŞMASINDA ÇÖKME OLDU

Olay, sabah saatlerinde merkeze bağlı Çatalharman Mahallesinde meydana geldi. Mahallede inşaat çalışmaları devam eden caminin ikinci katında devam eden beton dökme çalışmaları sırasında çökme oldu.

2 İŞÇİ BETON ARASINDA KALDI

Beton dökümünü yapan 5 işçiden üzerinde bulundukları tablanın çökmesi sonucu yere düştü ve 2 işçi betonların arasında kaldı.

EKİPLERİN ÇALIMASIYLA BETON ARASINDAN ÇIKARILDI

Olayın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ile kurtarma ekibi sevk edildi. İnşaattan düşen ve betonların arasında kalarak yaralanan işçilerden Cemal Can (19) ekiplerin çalışmasıyla betonların arasından çıkarılıp ambulansla Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÖLEN İŞÇİ İKİ SAATTE SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI

Hayatını kaybeden Sefa Çetin (18) ise 2 saatlik çalışmalar sonucunda göçük altından çıkarıldı. İnşaatta çalışan Özgür Tarhan (20), Suat Çetin (21) ve Nihal Türe (19) ise olaydan yara almadan kurtuldu.

KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Çatalharman Derneği tarafından yaptırılan cami inşaatında göçük meydana geldiğini olayda 1 işçinin hayatını kaybettiğini, 1 işçinin de Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Mut 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Cirkin kaplan:

Allah katin da yerin cennet olsun allah rahmet eylesin allah geride biraktiklarina sabir nasib eyller insallah allah katinda allah yolunda ölene sehid denir müslüman evladi müslüman evladini insanligi öldürecek kaddar gaddar olabildiyse onun ne cennete ne ahirette yeri yoktur allah sehadetini kabul eyler insallah

0
0
yanıtYanıtla
ıoı:

Haydi sevinin direk cennet!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title