Haberler

Manisa Alzheimer Hastası İtfaiyeyi Alarma Geçirdi

Alzheimer hastası itfaiyeyi alarma geçirdi Manisa'da, evinin balkonuna çıkarak "yangın var, perdeler yanıyor?

Alzheimer hastası itfaiyeyi alarma geçirdi

Manisa'da, evinin balkonuna çıkarak "yangın var, perdeler yanıyor?" diye bağıran Alzheimer hastası İrfan Ö. itfaiyeyi alarma geçirdi. Kapısı kilitli olan üçüncü kattaki eve merdivenli itfaiye aracıyla ulaşan ekipler, konutta yangının olmadığını anladı. Bunun üzerine tedirgin olan mahalle sakinleri, rahat bir nefes aldı.

Şehzadeler'in Ergen Caddesi üzerindeki beş katlı bir apartmanın üçüncü katında ailesiyle birlikte yaşayan Alzheimer hastası 70 yaşındaki İrfan Ö., bugün itfaiyeyi alarma geçirdi. Çocukları, İrfan Ö.'nün dışarıya çıkmaması için kapıyı ardından kilitledi. Saat 14.30'da demir parmaklıklı balkona çıkan İrfan Ö., "Yangın var, perdeler yanıyor" diyerek bağırmaya başladı. Bunun üzerine komşular durumu, itfaiyeye bildirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de iki itfaiye aracıyla olay yerine geldi. Kapı kilitli olduğu için üçüncü kattaki eve merdivenli itfaiye aracıyla ulaşan ekipler, konutta yangının olmadığını anladı. Komşuların haber verdiği yaşlı adamın oğlu da panikle olay yerine geldi. Ancak herhangi bir olumsuzluğun olmadığını ve babasının sağlık olduğunu grünce rahatladı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title