Haberler

Kömür Sobası Patladı: 1 Yaralı

Karabük’te bir kişi, evinde yanan kömür sobasının patlaması sonucu yaralandı.

Karabük'te bir kişi, evinde yanan kömür sobasının patlaması sonucu yaralandı.

Olay, Atatürk Mahallesi Bayraktar Caddesi'nde Şahin Kaynar'ın ailesiyle oturduğu 2 katlı evin alt katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaynar, oturma odasındaki sobayı yakarak çuvaldaki kömürleri sobanın içindeki kovaya boşalttı. Soba yandıktan bir süre sonra patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte soba ve içindeki kovanın delinmesi sonrası kopan metal parçalar Şahin Kaynar'ın sol ayağı ve karın bölgesine isabet etti. Yaralanan Kaynar, diğer odada bulunan oğlunun çağırdığı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan tedavin ardından taburcu edilen Kaynar, patlamaya kömürün içinden çıkan parçanın neden olduğunu öne sürerek şikayetçi olduğunu söyledi.

Şahin Kaynar, "Gece sobayı yaktım. Evin kapısını kilitledikten sonra sobanın yanından geçerken bir anda pat, pat diye soba patladı. İlk patlamada ayağımdan yaralandım. O sırada yere düşünce ikinci patlama sonrasında karın bölgemden yaralandım. Hemen 3 şişe su dökerek sobayı söndürdüm. Bu zamana kadar böyle bir şey başıma hiç gelmedi. Olay yeri inceleme ekipleri gelerek yaptıkları inceleme sonrası sobadan 3 parça çıktı. Bunları aldılar ve ne olduğunu biz de bilmiyoruz. Davacıyım ama valilikten değil. Kömürün geldiği yerden kontrol edilmediği için davacıyım. Bazılar maden ocağında kapsül patlatılıyor ve kömürün içinde kapsül kalmış olabileceği söyleniyor. Bu da patlamış olabilir" dedi.

Konuyla ilgili Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü yetkilileri ise patlamanın kömürden kaynaklandığını düşünmediklerini ve kent genelinde yaklaşık 2 bin aileye bu kömürlerin dağıtıldığını kaydederek, gerekli incelemenin yapılacağını bildirdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaynar 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title