Haberler

Isparta'da motosiklet hırsızlığı kamerada

Güncelleme:

Isparta'da meydana gelen motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs, daha önce hapis cezası bulunan bir kişi olarak tespit edildi.

Isparta'da motosiklet hırsızlığı kamerada

ISPARTA - Isparta'da meydana gelen motosiklet hırsızlığı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı gerçekleştiren şahıs hakkında 1 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Olay, 26 Mart tarihinde günü gece saatlerinde Hızırbey Mahallesi 111 cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 AEC 015 plakalı 160 bin TL değerinde motosiklet çalındı. Motosiklet hırsızlığı çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şapkalı bir şahısın motosikletin yanına gelerek hareket ettirmesi ve hızla uzaklaşması yer aldı. İhbar üzerine Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekiplerce yapılan kamera incelemeleri ve saha çalışmaları sonucunda olayı gerçekleştiren şüphelinin İ.E olduğu tespit edilerek yakalandı. Şüpheli İ.E.'nin ayrıca cezaevi firarisi olduğu ve hakkında 1 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği Cumhuriyet başsavcılığı tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Isparta 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title