Haberler

İş yerine sığınan genci taraftarlara vermeyince ortalık savaş alanına döndü! 6 kişiye gözaltı

Güncelleme:

İzmir'de, bir kişi Göztepe taraftarlarından kaçarak iş yerlerine sığındı. Bu defa ise darbedilen kişiyi kalabalık taraftar grubuna vermeyen iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların yanı sıra sandalyelerin havada uçuştuğu kavga kameraya yansıdı.

İzmir'de, Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasının ardından yapılan kutlamalarda kavga çıktı. Bir grup taraftardan kaçarak bir iş yerine sığınan gence esnaf sahip çıkınca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Polis, olaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı.

DARBEDİLEN GENCİ KORUYUNCA KAVGA ÇIKTI

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitmesi ile binlerce taraftar takımlarının bir üst lige çıkmasını kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi'nde kavga yaşandı. Bir grup Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir iş yerine sığındı. İş yeri çalışanları, içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı.

MOTOSİKLETLE KAVGA EDENLERİN ARASINA DALDI

İş yeri çalışanları ile kalabalık taraftar grubu arasında çıkan kavga, anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. Taraflar ellerine geçen ne varsa birbirine fırlatarak saldırdı. Kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan motokurye ise kaskıyla çarptığı kişiye vurmaya başladı. O sırada iş yerinin önündeki masada oturan müşterilerden olan küçük bir kızla yanındaki kadın kavganın ortasında kaldı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yine aynı caddede taraftarlar arasında çıkan bir başka kavgada kalabalık grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı görüldü. Polis ekiplerinin müdahalesiyle olaya karışan kişiler dağıtıldı. Güvenlik kameralarından tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Kavgaya karışan diğer şahısları tespit etme ve yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kavga İzmir Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500

Yorumlar (15)

Furkan Kutlay:

İş yeri sahibi yüzde 100 doguludur ve bizim Kültürümzde kim olursa olsun bize sığındıysa geri verilmez .. Kendine yakışanı yapar her insan .. Kutluyorum iş yeri sahibini

252
55
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

:) hemen sahiplendin genelde doğulular 1 kişiye 10 saldırırlar

yanıt130
yanıt60
Muhammet Gündüz:

zort

yanıt17
yanıt34
Yusuf ODEMIS:

Hahah. Doğuluymuş :D

yanıt25
yanıt6
Sabahattin Polat :

Sana sığınanı vermemek Senin kültürün değil, Arap ve Kürt kültürüdür. Doğulular vicdan ve merhamet sahibidir. Asla 1 kişiye on kişi dalmazlar Umut Yağcı kendisini tarif etmiş.

yanıt17
yanıt53
Sabahattin Polat :

Bu arada herşeye doğuluları karıştırmayın, onlar doğudan gelmediler, doğudan gelenler kendisini bilir. Bizene göztepeden Maltepe’den

yanıt11
yanıt3
Yasin Pala:

bu iş yeri ismi açıklanmalı bedava reklamı yapılmalı gerekirse ödül verilmeli

107
3
yanıtYanıtla
Fakır:

futbol uğruna kavga etmek ahmaklıkla eşdeğerdir.

89
0
yanıtYanıtla
Baykal Palandoken:

Çağdaş İzmirliler....

61
17
yanıtYanıtla
Basaral:

Kutlamada bunu yapan süper ligde daha kötüsünü yapar ve bence kulüp tamamen kapatılsın hatta İzmir’de hiç bir futbol turnuvası düzenlenmesin.

29
11
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title