Haberler

Bilecik'te Husumetli İki Şahıs Arasında Kavga: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Bilecik'te aralarında husumet olan iki şahıs, bir giyim mağazasında karşılaşarak kavga etti. Bir kişi kesici aletle, diğer kişi ise darp sonucu yaralandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Bilecik'te aralarında husumet olan 2 şahıs, karşılaştıkları dükkanda kavga etti. Bir kişi kesici aletle, bir kişi de darp neticesinde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasında karşılaşan ve aralarında husumet olan Ş.Ş. ile N.S. tartıştı. İkili bir süre giyim mağazası içinde tartışırken tartışma kavgaya döndü. Ş.Ş. yanındaki kesici aletle N.S.'yi yaraladı, kendisi de darp sonucu yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis olay yerinde geniş çaplı önlem alarak inceleme başlattı.

Öte yandan ailelerin Gölpazarı'nın bir köyünden il merkezine alışverişe geldiği ve karşılaştıkları öğrendi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bilecik Kavga Olay 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title