Haberler

Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde yapılan operasyonda, 2 şüpheli şahsın üzerinde bir adet tabanca ve uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde yakalanan şüpheli şahısların üzerinde bir adet tabanca ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde kullanıcılarına ve satıcılarına yönelik Eskihisar Mahallesi'nde icra edilen devriye esnasında 2 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahısların üzerinde ve çevresinde yapılan aramada 1 adet tabanca ve şarjör içerisinde 4 adet fişek, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Olay kapsamında bir şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam ederken, adli sürecin devam ettiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultanhisar Aydın Güvenlik Uyuşturucu 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title