Haberler

Ankara haberi: Ankara'da kuyumcu dolandırıcılığı: Vatandaşları kar vaadiyle kandırdı, 50'den fazla kişiyi dolandırdı

Güncelleme:

Ankara 3. sayfa haberine göre Ankara'da kuyumcu dolandırıcılığı: Vatandaşları kar vaadiyle kandırdı, 50'den fazla kişiyi dolandırdı Başkentte ağına düşürüp güvenlerini kazandıkları 50'ye yakın müşterinin kar payı vaadiyle altın ve paralarını alıp kayıplara karışan kuyumcu Abdullah T. yakalandı.

Ankara'da kuyumcu dolandırıcılığı: Vatandaşları kar vaadiyle kandırdı, 50'den fazla kişiyi dolandırdı

ANKARA - Başkentte ağına düşürüp güvenlerini kazandıkları 50'ye yakın müşterinin kar payı vaadiyle altın ve paralarını alıp kayıplara karışan kuyumcu Abdullah T. yakalandı.

Ankara Keçiören'de kuyumculuk yapan Abdullah T., güvenlerini kazandıkları müşterilerinden kar payı vaadiyle teslim aldığı altın ve paraları alarak kayıplara karıştı. Parasını almak için geldikleri dükkanın günlerdir kapalı olduklarını öğrendikten sonra dolandırıldığını anlayan müşteriler ise polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları teknik fiziki çalışmalar sonucunda dolandırıcı kuyumcuyu yakalayarak gözaltına aldı. Hayatının şokunu yaşayan mağdur vatandaşlar ise yetkililerden yardım istedi. Abdullah T.'nin, emniyetteki sorgusunda, "Kendim de mağdur oldum ve iflas ettim" dediği öğrenildi.

"Bir türlü paramızı alamadık"

Abdullah T. tarafından 320 bin lirasının dolandırıldığını iddia eden Muzaffer Çelik, "10 senedir tanıdığım birisiydi. Kendisiyle bir alışverişim oldu. Birikimleri kendisine getirip veriyordum. Benim gibi yaklaşık 50 kişi, paralarını getirip veriyordu. Bir süre, 'ben sizin paranızdan kar elde ettim. Yarısı benim, yarısı sizin' diyerek kar payı veriyordu. Durum böyle devam ederken, ben Ocak ayından beri paramı alamamaya başladım. Bu durum uzun süre devam etti. Bir türlü paramızı alamadık. Bize, 'zarar ettim' diyordu. Sürekli erteledi. En sonunda da kaçıp gitti. Çok mağdur var. 20'den fazla mağdur var. 180 çeyrek altın kaybım var. Evimi satmıştım bunu için. Yüzlerce kişi mağdur olduk. Hesap işleri hep ondaydı. Güvendiğimiz birisiydi. Dostumuz biliyorduk" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ankara 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title