Haberler

3 gol atan Yusuf Yazıcı'ya hocasından övgü dolu sözler: Ona güvenebileceğimi gösterdi

Güncelleme:

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Sparta Prag'a karşı hat-trick yapan Yusuf Yazıcı hakkında konuştu. Galtier, Yusuf'un güvenini tekrar kazandığını ve performansının devam edeceğini söyledi.

Fransa Ligi takımlarından Lille'in Sparta Prag'ı deplasmanda 4-1 yendiği maça hat-trick yapan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı damga vurdu.

4 SENE SONRA BİR İLK

Yusuf Yazıcı, 2016'da Arda Turan'ın Barcelona'da Mönchengladbach'a yaptığının ardından yabancı takım formasıyla Avrupa kupalarında hat-trick yapan ilk Türk oldu.

"YUSUF YAZICI'YA GÜVENEBİLİRİM"

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Yusuf Yazıcı'nın son dönemde artan performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Christophe Galtier "Yusuf Yazıcı'ya 16,5 milyon euro gibi önemli bir yatırım yaptık. Geldiğinde bu kadar iyi durumda değildi ve bir de talihsiz sakatlık yaşadı. Sonrasında koronavirüs arası, daha sonra ise takım, Yusuf olmadan iyi bir başlangıç yaptı. Ancak Yusuf Yazıcı, ona güvenebileceğimi bana gösterdi. Artık ne yapması gerektiğini daha iyi biliyor. Bu performansı devam edecektir" diye konuştu.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mönchengladbach Yusuf Yazıcı Sparta Prag Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

AFYONLU:

BURAKLA YUSUF MİLLİ TAKIMDA HİÇ BİR İŞE YARAMAZ YABANCI TAKIMIN FORMALARINDA ŞOV YAPARLAR YAZIKLAR OLSUN

3
8
yanıtYanıtla
Mete:

Yobaz

yanıt2
yanıt3
Sert adam:

Artık bu haberleri yapmayı bırakın, tüm medya kuruluşları derhal bu tip gurbete futbol koşturan milli oyuncuların haberlerini yapmayı bırakın, resmen bu dünya da birtek bizler böyle haberleri yapıyoruz, saçma sapan yok övgüler mövgüler nedir bu ya, resmen oyunlara nazar deyiyor, aha çağlar söyüncü 3 ay sakat diyorlar. Yeter be

5
1
yanıtYanıtla
1234:

olsun onun yerine milli takımda dorukan kenan karaman falan oynar filozof ya

3
1
yanıtYanıtla
rıdvan:

istanbul takımlarının futbolcusu olsa attığı golleri sabah akşam gösterirdiniz nerede golleri

0
1
yanıtYanıtla
yusufun avukatı:

youtube da kanka kendin aramayıp bulmayı öğren hazırcı olma

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title