Haberler

2022 Dünya Kupası Elemeleri J Grubu'nda Almanya, sahasında Ermenistan'ı 6-0 yendi

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası Elemeleri J Grubu'nda Almanya, sahasında Ermenistan'ı 6-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Panzerler, 12 puanla zirveye yerleşirken Ermenistan, 10 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi.

Almanya, 2022 Dünya Kupası Elemeleri J Grubu maçında Mercedes-Benz Arena'da Ermenistan'ı ağırladı. Panzerler, rakibini gole boğarken sahadan 6-0'lık üstünlükle ayrıldı.

ALMANLAR ZİRVEYE YERLEŞTİ

Almanya'ya galibiyeti getiren golleri 6. ve 15. dakikalarda Gnabry, 35. dakikada Reus, 45. dakikada Werner, 52. dakikada Hofmann ve 90+1. dakikada Adeyemi kaydetti. Karşılaşma öncesinde lider olan Ermenistan, Almanya mağlubiyetiyle 10 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi. Panzerler ise puanını 12'ye çıkarıp zirveye oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ermenistan Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Uğur Duran:

6-0 Almanya için abartılacak bir sonuç değil ki... Almanya'nın oyun sistemini seviyorum. Öyle 1-2 atıp yatmıyorlar. Allah ne verdiyse sonuna kadar yükleniyorlar!!

13
1
yanıtYanıtla
Bahattin bakkal :

Almanların neyi iyi değildi ki ? başta otomotiv ve dayanıklı tüketim malları ? Müzik yapımları futbolu neden iyi olmasın şans oyunları bile şeffaf tatmin edici ve kaliteli !

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title