Haberler

2015 yılında Real Madrid'e transfer olan Martin Ödegaard, takımıyla ilk lig maçına 5 yıl sonra çıktı

Güncelleme:

Real Madrid'in 2015 yılında geleceğin yıldızı olarak transfer ettiği Martin Ödegaard, ilk lig maçına tam 5 yıl sonra çıktı. Başkent ekibi, La Liga'nın 1. haftasında Real Sociedad ile 0-0 berabere kalırken Norveçli futbolcu 69 dakika süre buldu.

2015 yılında geleceğin yıldızı olarak Real Madrid'e transfer olan fakat eflatun beyazlılarda istediği ritmi tutturamayan Martin Ödegaard'ın beklediği gün geldi. Norveçli futbolcu, Real Madrid formasıyla ilk lig maçına transfer olduktan tam 5 sene sonra çıktı. 21 yaşındaki futbolcu, takımının Real Sociedad ile 0-0 berabere kaldığı maçta 69 dakika sahada kaldı.

SÜREKLİ KİRALANIYORDU

Strömsgodset'te başlayan kariyerine 2015'te Madrid'e gelerek devam eden futbolcu, 2017/18 sezonundan itibaren sırasıyla Heerenveen, Vitesse ve Real Sociedad'a kiralandı. Yönetim, bu sene ise oyuncuyu kadroda tuttu ve Ödegaard'a kadroda yer vermeyi kararlaştırdı.

"HARİKA HİSSEDİYORUM"

Ödegaard, maç sonrası yaptığı açıklamada "Harika hissediyorum fakat kazanmayı özledik. Bundan dolayı pek mutlu olmadım fakat Real Madrid için tekrar forma giymek harika" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIMDA DA OYNUYOR

Ödegaard, Norveç Milli Takımı'nda da oynarken ülkesinin formasını şimdilik 22 kez terletti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Sociedad Real Madrid Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (8)

İshak43:

Az daha kiralasınlar, mesela zorya luhansk olabilir? Malum 97 yıllık tarihlerin de ilkkez bi futbolcuya Allahyar mı ne 2 kez maça çıkıp 0 etki etmiş bi futbolcuya 1.5 milyon euro ödediler! Bak sen şu işe! O yüzden odegaarda da hayli hayli para verirler..

5
4
yanıtYanıtla
Ozknymn:

Lan 1.5yilligina kiraladilar diye bı cunle kullandılar sen hala o cümleyi nedenle anliyorsun

yanıt1
yanıt4
C. C:

1905 tl kiralanacakmıs

yanıt1
yanıt0
C. C:

1905 tl ye kiralanıyomus

yanıt1
yanıt0
AFYONLU:

GELECEĞİN YILDIZI DİYE ALDILAR GELECEĞİN İLİSTİRİ OLDU

6
2
yanıtYanıtla
danielaaa:

Buna çok güldüm işte :D

yanıt0
yanıt0
Dikkat:

Senin yüzünden 2000 TL den olduk bir gol atamadaniz beceriksiz herifler

1
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Bu transfer aynı elif elmas transferi gibi bir işler döndü aman neyse kokusu çıkar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title