Haberler

12. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları yapılan Şiir Sunumu ile sona erdi.17 Ağustos 1999 depreminin ardından başlayan ve 12.yaşını geride bırakan Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, Sapanca...

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları yapılan Şiir Sunumu ile sona erdi.

17 Ağustos 1999 depreminin ardından başlayan ve 12. yaşını geride bırakan Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, Sapanca Gölü'nün kıyısında bulunan İnsan Hakları Parkında gerçekleştirilen Şiir Sunumu ile sona erdi. Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediyesi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği şiir akşamlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programa Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Merkez Valisi Hasan Duruer, Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu,, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, MARKA Sakarya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Abdülkadir Uslu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, "Sapanca Gölü Allah'ın bize bahşettiği büyük bir nimettir. Bu nimeti yanı başında şiir akşamları vesilesi ile buluşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Sapanca Şiir akşamları artık rüştünü ispatlamış ve uluslar arası düzeyde ses getirmeyi başarmıştır" diye konuştu.

Şiir akşamlarına Türkiye'de Abdülkadir Budak, Bejan Matur, Bülent Dünder, Can Bahadır Yüce, Çiğdem Sezer, Didem Gülçin Erdem, Emel Özkan, Haydar Ergülen, Hüseyin Atlansoy, İhsan Deniz, Selçuk Küpçük, Serkan Türk, Şeref Akbaba, Şeref Bilsel ve Uğur Erden ile Kosova'dan Agim Rifat Yeşeren, Yunanistan'dan Necmi Abdürrezzak, Bulgaristan'dan Semiha Bekir, Makedonya'dan Sezen Seyfulah ve Kırım'dan Zayra Zinetdinova katıldı.

Etkinliğin sonunda katılımcı şairlere plaket takdim edildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sapanca Belediyesi Mustafa Büyük Marmara Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title