Haberler

12 Numara'dan Çarşı'ya Destek

Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara, gözaltılar yaşayan Çarşı'ya destek açıklaması yayınladı.

Gezi Parkı protestolarında öne çıkan Beşiktaş'ın çArşı grubu, eylemlerin başladığı günden bu yana destekçi oldu. Hatta polisin her müdahalesinde zor anlar yaşattı.

Olayların büyümesiyle diğer taraftar grupları da çArşı'nın yanında yer aldıklarını duyurarak Gezi Parkı eylemlerine destek verdiler. Aradan geçen 19 günde protestolarda yaşanan şiddet olayları sonrası bazı futbol taraftarı grupları ve kulüpler, bu tür olayları kınadıklarını ve provokasyon ihtimaline karşı Gezi Parkı eylemlerine destek vermediklerini açıkladılar.

çArşı'nın kurucularından Bülent Ergenç, Gezi Parkı'nda alkol satılmasına karşı durduğu için bıçaklandı.

Haftasonu AK Parti mitinglerinde çArşı flamalarıyla boy gösteren gruplar, Başbakan Erdoğan'a destek verdiklerini göstererek grubun tümümün Gezi direnişinin yanında olmadığını gösterdiler. Bu görüntülere çArşı üyeleri "aldatmaca" diyerek tepki gösterdi.

Sonrasında polis, çArşı grubunun önde gelenlerini gözaltına almaya başladı. Gözaltına alınanlar örgüt suçlamasıyla karşı karşıya..

Yaşanan son gelişmeler üzerine Fenerbahçe'nin taraftara grubu 12 Numara, çArşı'ya destek amacıyla resmi internet sitelerinden bir açıklama yayınladı.

SİYASİ HESAP ÇARŞI'YA UYMAZ

Biz bu filmin fragmanını gördük.. Görmekle de kalmayıp yaşadık iliklerimize kadar! Bugün hepimizin genizlerini yakan gaz bombalarının fitili, 3 Temmuz'da ateşlendi! 3 Temmuz günü basıldı, ciğerlerimize dolan biber gazlarının tetiğine.. Bugünün "ilaçlı su" takviyeli TOMA'larına kafa atmakla bile suçlandık! SARI LACİVERT'in ruhuna inanarak omuz omuza "bu şike meselesi" değil diye bağırdık! Sevdamıza, inandıklarımıza sahip çıktık el birliğiyle..

GEZİ PARKI, 3 TEMMUZ'UN İKİZ KARDEŞİDİR

Bu yüzden; çapulcu da olduk, marjinal de, hatta terörist de.. Bu "siyasi bir tezgah" dedik, FENERBAHÇE'liler dışında kim varsa burun kıvırdı, sırt çevirdi.. "Ne şikesi? Memleket elden gidiyor" diyene kulak asmadı kimse.. Adaletsizlik, haksızlık kol gezdi pervasızca.. Şimdi aynı şeyler tekrar yaşanıyor! çArşı'ya yöneltilen suçlamalar, yapılan baskılar 3 TEMMUZ darbesinin ikiz kardeşidir!

ÇARŞI'YA YAPILAN SİYASİ SALDIRI

Onlar o gün göremeseler dahi, biz üzerilerine oynanan oyunun "siyasi"liğini görebiliyoruz! çArşı'nın karşı karşıya kaldığı tavrın hukuksuzluğunu anlayabiliyoruz.. Şimdi çete olmakla, örgüt olmakla suçlanıp, toplum önünde itibarsızlaştırılmaya çalışılacaklar! Yalan haberlere, çakma 'çarşı'lara maruz kalacaklar! Bu operasyonların amacının hak arama yolundaki dirençlerinin kırılması olduğu aşikar! çArşı'ya yapılan 'adaleti tesis etme' çabası değil, apaçık "siyasi" bir saldırıdır!

ORTAK BİR HAYAT VE DAHA GÜZEL BİR ÜLKE İÇİN..

Taraftar gruplarının üzerinde oynanmak istenen bu oyun, derhal son bulmalıdır! Siz SİYAH dediniz biz SARI.. Siz BEYAZ dediniz biz LACİVERT! Sevdalarımız farklı olsa da özümüz bir! Maç günü geldiğinde farklı tribünlerde olsak ta, ortak bir hayat ve daha güzel bir ülke için omuz omuza vermekten geri durmayacağımızı bilmenizi isteriz!

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fenerbahçe Ak Parti Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title