Haberler

12 Dev Adam'ın rakibi Çekya! Hedef mutlak galibiyet

Güncelleme:

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Dünya Kupası E Grubu 3. maçında yarın Çekya ile karşı karşıya gelecek. Milliler galip gelmesi durumunda 2. tura çıkacak.

Çin'de düzenlenen FIBA Dünya Kupası E Grubu üçüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, yarın TSİ 11.30'da Şanghay Oriental Spor Merkezi'nde Çekya ile mücadele edecek.

Ay-yıldızlılar grubun ilk maçında Japonya'yı 86-67'lik skorla galip ederken, ikinci karşılaşmada ise uzatmalarda ABD'ye 93-92 mağlup oldu. Rakip Çekya ise grubun ilk müsabakasında ABD'ye 88-67 yenilirken, Japonya'yı ise 89-76'lık skorla mağlup etti.

YENERSEK OLİMPİYATLARI GARANTİLEYECEĞİZ

12 Dev Adam, Çekya karşılaşmasından galip ayrılması durumunda 2. tura yükselecek ve olimpiyat elemelerine katılmayı garantileyecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (8)

team system:

Gerek basketbolda gerek voleybolda bayan olsun erkek takımı olsun yok 12 dev adam yok filenin sultanları yok potanın perileri yok potanın efeleri gibi lakaplarla sporcuları reklam yıldızı magazin yıldızı haline getirip abarttıkça abartıp köpürterek artık insanların gözünde sevimsiz hale getiriyorsunuz bunları artık işlerinin dışında görmek istemez duruma geldim insanı bıktırıyor işi cıvıklık derecesine getiriyorsunuz !

10
3
yanıtYanıtla
BİZ İYİ DEĞİLDİK AMERİKA KÖTÜ İDİ:

aynen arkadaş yorum ve tespitlerin yerinde isabetli dün gördük oN2 dev adamı ellerinde, ki maçı resmen verdiler artık hem basketbol hem voleybol hem futbol olsun ister değer spor dalların, da yarışan bütün sporcularımız kendine gelmeli yerini bilmeli yok peri yok sultan yok şu yok bu hep bu abartılar yüzünden ne Dünya nede Avrupa şampiyonluklarımız var hep şişirme hep şişirme dün maç bitti yok efendim canınız sağ olsun yok efendim Dünyanın en iyi takımına karşı oynadık 1 daha böyle Amerika zor zor

yanıt8
yanıt1
helal beee.:

ya, sayın yorumcular. neyse ne ya. 50 yaşına geldim, bu abd maçı gibi bi maç ne gördüm, ne yaşadım. bu gurur bile bize yeter. gerisi boş.

6
6
yanıtYanıtla
Doğan duzyol:

Bi seferde kendi ülkenizi kendi insanınızı övün be arkadaş her ikisindede iyi ya fenemi

3
2
yanıtYanıtla
BİZ İYİ DEĞİLDİK AMERİKA KÖTÜ İDİ:

siz ne diyorsunuz zaten böyle öve öve şişire şişire bu durumlara düştük elimize Amerikan Tarihinin en kötü gününde olan Basketbol takımı geçmiş biz ne yapıyoruz elimizin tersi ile yok ben almayım buyurun siz yiyin diyoruz bizim takımda NBA oynayan basketbolcular var maçta yaptığı fauller taamm acemi işi onuda geçtim dört serbest atışı kaçırdık onların ikisini atsan elini kolunu sallaya sallaya FİNALDESİN ama yok illa o serbest atışları kaçıracaklar işi, de yok heyecan yok stress geçin bunları

yanıt5
yanıt1
Memleketim:

9 saniye var macin bitmesine 2 sayi öndesin teknik faul aliyorsun 2 atis, birsey yapamiyorsun. Top caliyorsun faul aliyorsun 2 atis yine bir halt yapamiyorsun. Top Amarika''da 2 saniye var macin bitmesine faul yapiyorsun, 2 atis ikiside basket bir sayi farkla yeniliyorsun. Simdi; arkadas hani tecrübesiz diyecem bizimkilerde Amarika''da oynuyor. Hangi spor dali olursa olsun, bizim rakibimiz yine biziz. Burda gururlanacak bi durum yok. Beceriksizlik baska birsey degil.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cekede yenilir olur biter macera haydi bre

1
2
yanıtYanıtla
Hakan şahiner:

abd yi zorlayan turkiye çekyanın çekini keser

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title