Haberler

Zonguldak'ta Eve Gömülmüş Ceset Bulundu

Zonguldak'ta 5 Yıl Önce Öldürülerek Eve Gömülmüş Bir Kişiye Ait Olduğu Belirlenen Kemik Parçaları Bulundu.

Zonguldak'ta 5 yıl önce öldürülerek eve gömülmüş bir kişiye ait olduğu belirlenen kemik parçaları bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Habibe D. isimli bir kadının polise giderek, 5 yıl önce eşi Halit Nurettin D. tarafından öldürülen bir kişiyi evine gömdüğü ihbarından bulunması üzerine polis harekete geçti. Polis ekipleri tarafından olay yerine getirilen iş makineleriyle kazılarak, evin bodrum katından yaklaşık 5 metre aşağıda 3 adet kol ve bacak kemiği çıkarıldı. Araştırmasını derinleştiren polis, Habibe D.'nin ifadeleri çerçevesinde, kemiklerin 5 yıldır kayıp olan 29 yaşındaki evli ve bir kız babası Orhan Çakat'a ait olduğunu belirledi. Kemik parçaları incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis şüpheli Halit Nurettin D.'yi arama çalışması başlattı.

Halit Nurettin D.'nin olaydan sonra oturduğu evi satarak başka bir yere taşındığı belirtilirken, 4 yıl önce Halit Nurettin D.'ye dava açtıklarını ve şahsın bulunamaması nedeniyle sonuç elde edilemediğini anlatan Orhan Çakat'ın kardeşi Özkan Çakat, "Akşam 5 sıralarında Halit Nurettin D. denilen şahıs kardeşimin evini arayarak kendi evine çağırıyor. Kardeşimde ailesini bu şahsın evine 'gidiyorum' diyerek evinden ayrılıyor. Evden ayrıldıktan sonra kardeşimin kendisinde hiçbir şekilde haber alamadık. Daha sonra Kozlu Polis Karakolu'na müracaatta bulunduk. Bu sırada Halit Nurettin D.'nin de çocuklarını terk ederek olay yerinden ayrılması tüm delilleri üzerine toplandı. Emniyet güçleri yaklaşık bir 2 sene kadar Halit Nurettin D.'yi aradı. Buraya gelip yaptığımız tespitte bulunduğumuz yerde yani eski kullanılmayan bir baraka vardı. Evinin hemen kenarında kazılmış, terk edilmiş bir yeri emniyet mensuplarıyla açtık ve boş çıktı. Daha sonra emniyetin takibi üzerine aradan 4 sene geçmesine rağmen olay takip edildi.

Eşinin itirafı üzerine kullanılmayan evin bodrum katına öldürüp gömüldüğünü tespit ettik. Yapılan kazı çalışmasında bir iki tane kemik bulduk. Daha önce birkaç sefer kardeşimi evden çağırdığını, gece Kozlu'dan bir şahıstan araç kiraladığını araştırmalarımız sonucu öğrendim. Bilgileri tamamen emniyete aksettirdik. Aslında çok delil vardı ama net bir bilgi toplayamadık" dedi.

6 yıldır üvey ağabeyi Orhan Çakat'ı aramalarına rağmen bulamadıklarını kaydeden Yusuf Çapri, "Kardeşim 5 sene önce kayboldu. Tüm aramalarımıza rağmen hiçbir ize rastlamadık. Yapılan kazıda üç tane kemik bulundu. Kemiklerin kardeşime ait olup olmadığı belli değil" dedi.

Bu arada, Orhan Çakat'ın öldürülmeden önce Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda kantin işlettiği öğrenildi.

(ET-SD-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title