Haberler

Zico: Manisa'ya Bizim Olan Liderliği Almaya Gideceğiz

Fenerbahçe Kulübü'nde Bayramlaşma Töreni Yoğun Katılımla Yapıldı. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Gerçekleştirilen Bayramlaşma Törenine, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Koç, Şekip Mosturoğlu, Murat Özaydınlı, Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Tahir Perek'in Yanı Sıra, Alex ile Kezman Dış...

Fenerbahçe Kulübü`nde bayramlaşma töreni yoğun katılımla yapıldı. Faruk Ilgaz Tesisleri`nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Ali Koç, Şekip Mosturoğlu, Murat Özaydınlı, Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Tahir Perek`in yanı sıra, Alex ile Kezman

dışında futbol takımı oyuncuları, teknik direktör Zico, tüm branşlardan sporcular ve üyeler katıldı. Sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım salonda bulunan tüm katılımcılarla tek tek bayramlaştı. Yıldırım, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

Törene Aziz Yıldırım`dan sonra gelen futbol takımı, başkan Yıldırım`ın bulunduğu masaya gelerek bayramlaştılar. Bayramlaşma sırasında Yıldırım`ın Beşiktaş`a transferi gündeme gelen kaleci Volkan`a ¨Sen Fenerbahçelisin¨ sözleri ve son günlerin formda oyuncusu Mehmet Yozgatlı`ya ¨Performansından çok memnunum. Böyle oynamaya devam et¨ demesi dikkat çekti. Ayrıca, Aziz Yıldırım, Türk vatandaşı olan Aurelio`ya sünnetle ilgili yaptığı espri de gülüşmelere neden oldu.

Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Zico, bayramlaşma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Brezilyalı teknik adam Türkiye`deki bayram günlerini, Pascalya`ya benzetirken, Vestel Manisaspor maçı ile ilgili olarak da iddialı konuştu. Brezilyalı teknik adam ¨Biz oraya gideceğiz ve bizim olan liderliği geri alacağız¨ dedi.

Zico; ¨Böyle günler ailenizle birlikte olmanız gereken günlerdir. Ben de ailemle burada birlikte olmak isterdim ama onlar Brezilya`da. Bizim ülkemizde de Paskalya var. Biz de Pascalya`da tüm sevdiklerimiz ile biraraya geliriz.

Fenerbahçe her zaman en üstte savaşan, lider olması gereken bir takım. Biz de bu amaç için savaşıyoruz, mücadele ediyoruz. Böyle büyük bir takıma da bu yakışır zaten. Önemli olan futbolcularımızın sahaya çıkıp takımı adına en iyiyi vermeye çalışmasıdır. Biz bu doğrultuda takımımız adına en iyisini verecek kadroyu sahaya sürmeye çalışıyoruz. Şans bulan futbolcularında bu durumu en iyi şekilde değerlendirmeleri gerekir. Şuan Vestel Manisaspor maçından önce Gaziantepspor maçımız var. Biz öncelikle o maça konsantre olmuş durumdayız. Vestel Manisaspor 3 puan önümüzdeki rakibimiz ve onlara saygı duyuyorum. Ama tek amacımız Manisa`ya gidip bizim olan liderliği geri almak¨.

Lugano ve Edu`nun Fenerbahçe`ye transferinin ardından forma şansı bulamayan Can Arat, yedek kalmayı fazla sorun etmemeye çalıştığını söylerken ¨Önemli olan Fenerbahçe`nin başarısı. Takımımız iyi yerlere gelirse, biz de Fenerbahçe sayesinde bir yerlere geliriz¨ dedi. ¨Bugün herkes biraraya geldi. Camia olarak bütünleştik. Bizin zamana ihtiyacımız vardı. Zaman bitti ve çıkışa geçtik. Bu seviyenin altına düşmeden ilerlemek istiyoruz. Herkes Fenerbahçe`nin gücünü daha iyi görecek. Bizim için artık lidermiş, sonuncuymuş hiç bir önemi yok. Her maça aynı şekildi çıkıyoruz. Vestel Manisaspor maçına da aynı konsantre ila çıkıp 3 puan kazanmak istiyoruz. Benim kadroya girememe kendi adıma sorun oluyor, ancak ben düşünmemeye çalışıyorum. Ama önemli olan Fenerbahçe`nin başarısıdır. Takımımız iyi yerlere gelirse, biz zaten Fenerbahçe sayesinde bir yerlere geliriz¨.

Fenerbahçe`nin defans oyuncularından Önder Turacı ise Zico`nun kendisine görev vermesinin ardından en iyi şekilde mücadele edip, kendisinden istenenleri yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Önder; ¨Son haftalarda yakaladığımız çıkışı devam ettirmemiz lazım. Yarın kupa maçımız var. O da bizim için önemli bir karşılaşma. Artık önümüze maçtan maça bakıp istediğimiz sonuçları almak istiyoruz. Bana hocam görev verdikten sonra en iyi şekilde mücadele edip benden istenenleri sahaya yansıtmaya çalışıyorum¨dedi

Son olarak Fenerbahçe`nin geçen hafta sonu oynadığı Kayserispor karşılaşmasında forma giyen ve adı Beşiktaş ile anılmaya başlanan kaleci Volkan, transferi hakkında çıkan haberlerin çok normal olduğunu ve geleceği hakkındaki net kararını sezon sonu vereceğini söyledi. Genç kaleci kendisine Beşiktaş`tan bugüne kadar bir teklif gelmediğini de vurgularken ¨Benim yedek kalmak istememem, bu isteğimi çeşitli ortamlarda dile getirmem ve Beşiktaş`ın kaleci arayışında olması bu durumu yaratmış olabilir¨ dedi.

Volkan sözlerini şöyle tamamladı: ¨Uzun bir aranın ardından tekrar forma şansı bulduktan sonra, saha içinde bulunduğunuz durumu biraz yadırgayabiliyorsun. Ama oynamaya başladıkça ve dakikalar geçtikçe bu duruma alışılıyor. Ama eski performansında olduğumu sanmıyorum. Hocam bana şans verdiği sürece eski Volkan`ı sahalarda herkes görecek.

Ben Fenerbahçe`nin sözleşmeli futbolcusuyum. Devre arasında Beşiktaş`a gitmem söz konusu değil. Sezon sonunda kulübümle anlaşma sağlarsam Fenerbahçe`de kalmak isterim. Ama böyle bir durum olmazsa o zaman durumu değerlendirir ve net bir karara varırım. Bana şimdiye kadar Beşiktaş kulübünden bir teklif gelmedi. Belki menajerimin bu konu ile ilgili görüşmeleri olmuştur. Sonuçta ben Fenerbahçe`nin futbolcusuyum ve böyle şeyleri konuşmak yanlış olur. Bu haberlerin çıkmasının sebebi benim yedek kalmak istememem ve bu isteğimi çeşitli ortamlarda dile getirmem olabilir. Beşiktaş`ın kaleci arayışında olması bu durumu yaratmış olabilir. Benim de sözleşmem bitiyor. Bu tip haberlerin çıkması gayet normal¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title