Haberler

    Beşiktaş Yönetimi, Shakira Konseri Sonrası Bozulan Zeminin Düzeltilmesi İçin Çalışmalarına Başladı

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetimi, Vodafone Park'ın bozulan zeminini tamamen değiştiriyor. Yurt dışından getirilecek yeni nesil çim tohumları, Kayserispor maçından hemen sonra ekilecek, 22 günlük süreçte zemin eski haline dönecek.

    Bozulan zemini nedeniyle son dönemde eleştiri konusu olan Vodafone Park'a milli arada yeni çim ekilecek. Shakira konserinden sonra ortaya çıkan hastalık yüzünden zemini bir türlü toparlayamayan siyah-beyazlılar, yurt dışından getirilecek yeni nesil çim tohumlarıyla sahayı tedavi edecek.

    22 GÜNDE ZEMİN YENİLENECEK

    Fenerbahçe derbisinin ardından içeride Kayserispor ile oynayacak olan Beşiktaş, bu maçın ertesi günü hibrit çim için yeniden düğmeye basacak. Kartal'ın, Kayserispor maçından sonra Konyaspor'la da deplasmanda karşılaşacak olması ve Süper Lig'e verilecek milli arayı fırsata çevirmek isteyen siyah-beyazlılar 22 günlük süreçte zemini baştan aşağıya değiştirecek.

    MİLLİ ARADA OPERASYON BAŞLAYACAK

    Rize maçıyla birlikte yeni zemin üzerinde taraftarının karşısına çıkacak olan Beşiktaş'ta, zeminin iyileşmesinin ardından Vodaone Park'ta konser etkinliklerine daha çok özen gösterileceği ifade edildi. Yeni nesil çim tohumlarının bir haftada patlaması nedeniyle, milli arada zemini kurtaracak olan yönetim, BJK Nevzat Demir Tesislerinde de aynı yöntemle iyileştirme yapacak.

    "SAKATLANMA RİSKİNDEN ÇEKİNİYORUZ"

    Sezon başından bu yana kötü zeminden olumsuz etkilenen siyah-beyazlı futbolcuların, "İyi oynamayı geçtik, sakatlanma riskinden çekiniyoruz" diye konuştukları öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Vodafone Park Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
    500

    Yorumlar (7)

    fatih:

    konserden alınan parayı çime yatırırsınız eee ne anlamı kaldı stadı kiralamanın ?

    3
    1
    yanıtYanıtla
    ADINIZI YAZIN:

    PARK MI YAPÇAKLAR YOKSA:D

    0
    3
    yanıtYanıtla
    UUU:

    ŞAKİRİN YAPTIĞI ZARARA BAK. YAZIK PARALAR GİTTİ.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ÂDEMOĞLU:

    Bi seyi de yerli kullansaniz ölürsünüz stadin adi yabanci oyuncular yabanci ucretler yabanci para birimi çim yurt disindan gelecekmiş hadi oradan

    0
    1
    yanıtYanıtla
    arif:

    hibrit çim. . puhahaha

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Cagri:

    Neden yurtdisindan dolar euro vererel

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Halo:

    Bjk var gerisi yalan..

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title