Haberler

Zayıflamak İçin Geldiği Otelde Öldü

35 Yaşındaki Restoran İşletmecisi Kamil Can Koşar, Lobide Aniden Fenalaşarak Hayatını Kaybetti.

İstanbul'dan zayıflamak için Antalya'daki 'sağlıklı yaşam programı' uygulanan bir otele gelen 35 yaşındaki restoran işletmecisi Kamil Can Koşar, lobide aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. 143 kilo ağırlığındaki Koşar'ın ailesi, ilaçlarla zayıflatılmaya çalışıldığını ileri sürerken, otel doktorları kesinlikle zayıflama ilacı kullanılmadığını söyledi.

Olay, bugün sabah saatlerinde Antalya'nın Döşemealtı İlçesi Duacı Köyü'nde bulunan Ayka Vital Park Otel'de meydana geldi. İstanbul'da restoran işletmeciliği yapan Kamil Can Koşar, zayıflamak için geçtiğimiz Pazartesi günü otele geldi. Diyete başlayan Koşar, Salı günü midesinde yanma olduğunu söyleyerek merkezde bulunan doktorlarla görüştü. Kardiyoloji uzmanı Dr. Aynur Doğan, genç adamı efor ve kalp testlerine soktu.

Tüm testlerin normal çıkması üzerine mide yanması için ilaç kullanıldı. Mide yanması geçen 143 kilo ağırlığındaki Kamil Can Koşar, Perşembe akşamı ailesiyle de telefonla konuşarak her şeyin çok iyi gittiğini ve 5 kilo verdiğini söyledi. ABD'ye gitme hazırlığı yapan ve 20 kilo vermeyi amaçlayan Koşar, bu sabah otelde yaptığı sabah kahvaltısından sonra kendisi gibi diyet yapan hastalarla lobide biraraya geldi. Arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada aniden fenalaşan Koşar'ın yardımına Dr. Aynur Doğan koştu. Otelin acil müdahale odasına alınan Kamil Can Koşar, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Yardım ekiplerinin de çabası fayda etmezken jandarmaya haber verildi. Jandarma ekipleri Kamil Can Koşar'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Koşar'ın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

AİLEDEN 'İLAÇ BULDUK'

İDDİASIAğabeyinin hızlı kilo verdirilmek istendiği için öldüğünü iddia eden Kerim Koşar, "Bize kalp krizi geçirmiş olabileceği söyleniyor. Madem kalbi vardı, neden böyle bir diyet programına alıyorlar. Neden daha önce tahlillerini yapmıyorlar. Ağabeyime ilaç verilmiş. Midesinde yanması olduğunu söylemiş, fakat bununla ilgili hastaneye göndermek yerine merkezlerinde muayene edilmiş. Biz odasında ağabeyime kullandırılan 4 çeşit ilaç bulduk. Şikayetçi olacağız" diye konuştu.

'BİZ ZAYIFLAMA İLACI VERMİYORUZ'

Ayka Vital Park Otel sahiplerinden Dr. Kazım Doğan ise kesinlikle zayıflama ilacıyla tedavi yapılmadığını söyledi. Koşar'ın 143 kilo, şeker ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarıyla birlikte otele geldiğini belirten Doğan, "Biz burada kesinlikle ilaç kullanarak bir tedavi yapmıyoruz. Rehabilite ederek zayıflamalarına yardımcı olup yaşam koçluğu yapıyoruz. Burada sadece diyet yaptırılmıyor, felçli olan hastalarımız da rehabilite ediliyor. Biz ilaç kullandırmıyor aksine kullandıkları ilaçlar var ise bunları da azaltıyoruz. Spor yaparken biz insanları zorlamıyoruz. İstedikleri kadar bünyelerinin kaldırabileceği kadar spor yaptırıyoruz. Tamamen doğal besinlerle sağlıklı beslenmeyi, hayatı sevmeyi öğretiyoruz" diye konuştu.

'ANJİYO TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ'

Müdahaleyi yapan ve otel sahiplerinden Kazım Doğan'ın eşi olan Dr. Aynur Doğan ise, kesinlikle zayıflama ilacı kullandırılmadığını belirterek, şunları söyledi: "Kamil Can Koşar'ın midesinde yanma olduğunda, kendisine testler ve tahliller yaptırdım. ve bu testlerde herhangi sorunu olmadığını belirledik. Anjiyo yapmayı teklif ettik, ama kendisi daha önce de yaptırdığını ve bir şey çıkmadığını söyledi. Sabah kahvaltısını yaptıktan sonra lobide arkadaşlarıyla otururken fenalaşmış, bana haber verdiler. Hemen kendisini acil müdahale odasına alarak sağlık ekipleri gelinceye kadar müdahalede bulundum, ama maalesef kurtaramadık."Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AYKA VİTAL PARK OTEL'İN BİYOGRAFİSİ

Antalya'da, şehir merkezine 12 kilometre uzaklıkta orman köyü Duacı'da 20 milyon euro yatırımla geçen yıl hizmete açılan Ayka Vital Park Otel, 17 bin metrekare alana kuruldu. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Kazım Doğan ve eşi Kardiyolog Dr. Aynur Doğan tarafından 17 bin metrekare alana kurulan tesis, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sağlık ve konaklama merkezi yatırım belgesi bulunuyor. Türkiye'de, ilk kez bu belgeye sahip olma unvanını taşıyan merkezde, yaşlı ve engelliler için 5 yıldızlı konfor sunuluyor. 280 yatak kapasiteli merkezde, tatil ve sağlık amaçlı gelen konuklar için ayrı ayrı programlar uygulanıyor.

Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanılarak oluşturulan tesiste, her apartta, oda ve banyoda hemşire çağrı düğmeleri bulunuyor, tesis 24 saat kameralı sistemle izleniyor. Toplam 172 odanın bulunduğu merkezde, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri, ozonterapi, kardiyoloji kliniği, diş tedavi ve gençleştirme (anti-agging) gibi tedavi birimlerinin dışında SPA, kapalı havuz, rehabilitasyon havuzu, hamam, sauna, spor salonu, hobi bahçeleri gibi aktivite üniteleri bulunuyor. Merkezde, farklı dinlerdeki ziyaretçilerin ibadetlerini gerçekleştirmesi için mescit ve kilise de bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title