Haberler

Hüseyin Eroğlu: "Milli takım arası toparlanmamız için iyi bir fırsat"

Güncelleme:

- Hüseyin Eroğlu: "Milli takım arası toparlanmamız için iyi bir fırsat" Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sahalarında kaybettikleri Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada milli takım arasının toparlanmaları adına iyi bir fırsat olduğunu belirterek, "Oyuncularımızın...

- Hüseyin Eroğlu: "Milli takım arası toparlanmamız için iyi bir fırsat"

İZMİR - Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sahalarında kaybettikleri Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada milli takım arasının toparlanmaları adına iyi bir fırsat olduğunu belirterek, "Oyuncularımızın bireysel performanslarını biraz daha yukarı çekmek zorundayız" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 12. hafta maçında Altınordu, sahasında Eyüpspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, mücadeleyi değerlendirdi.

Hüseyin Eroğlu, "Sezon başında takımdan ayrılan oyuncu sayımız fazlaydı. Sezona iyi başlayamamıştık. Ligde bütçe olarak çok büyük takımlar var, bizim mütevazı bir kadromuz var. Buna rağmen sahada son ana kadar kazanmak için her şeyi yapmaya çalıştık. 1-0'ı yakaladıktan sonra topun bizde olduğu bölümde topa daha iyi sahip olup, 2, 3'ü bulma şansımız vardı. Rakibin hücum gücünün yüksek ama savunma zaaflarının olduğunu biliyorduk. Bunu da değerlendirme anlamında 30 dakikalık bölüm iyi geçti bizim için ama bir türlü skoru attıramadık. İlk yarının bitimine doğru yediğimiz gol, 1-1'den sonra rakibin hücumsal anlamda fonksiyonları daha arttı. 72. dakikada öne geçebilirdik ancak pozisyonu değerlendiremedik. Duran toptan gol yedik, 2-1'den sonra yaptığımız hamlelerle başarılı olamadık ama rakibin bütçeli takımlarına karşı iyi mücadele veriyoruz. Şu an biraz sancılı geçiyor. Belki milli takım arası toparlanmamız için iyi bir fırsat. Oyun kimliğimizi bugün 30 dakikalık bölümde iyi yaptık, bunu artırmamız lazım. Oyuncularımızın bireysel performanslarını biraz daha yukarı çekmek zorundayız. Ne kadar oyuna tutunsak da yaptığımız basit hatalarla maç kaybediyoruz, bugün de böyle oldu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zafer Turan Altınordu Eyüpspor Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title