Haberler

Yunanistan Milli Takım kampında sakatlanan Dimitrios Pelkas, İspanya maçının kadrosundan çıkarıldı

Güncelleme:

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'de şok üstüne şok yaşanıyor. Milli Takım'da sakatlanıp kadrodan çıkarılan Nazım Sangare ve İrfan Can Kahveci'nin ardından Dimitrios Pelkas'tan da sarı-lacivertlilere kötü haber geldi. Yunanistan Milli Takım kampında olan yıldız futbolcu amtrenmanda kalçasından sakatlandı ve İspanya maçının kadrosundan çıkarıldı.

Fenerbahçe ligde kritik haftalara girerken yıldız futbolcularından gelen kötü haberlerle sarsıldı. 5 futbolcusunun koronavirüs testi pozitif çıkan, İrfan Can ile Nazım Sangare'yi sakatlığa kurban veren sarı-lacivertlilerde şimdi de Pelkas şoku yaşanıyor. 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde İspanya ile karşılacak Yunanistan'da Pelkas son antrenmanda sakatlık yaşadı ve kadrodan çıkarıldı.

SON DURUMU KONTROLLERDEN SONRA NETLİK KAZANACAK

Dünya Kupası Elemeleri'nde B Grubu'nda İspanya ile karşılaşacak Yunanistan'da son antrenmanda kalçasından sakatlık geçiren 27 yaşındaki oyuncu, İspanya maçı kadrosundan çıkarıldı. Fenerbahçe ve Yunanistan Milli Takımı'nın değişilmez ismi olan yıldız orta sahanın Honduras ve Gürcistan maçlarında forma giyip giyemeyeceğinin kontroller sonrasında netlik kazanacağı bildirildi.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Fenerbahçe Kulübü'nün 3 futbolcunun da sağlık durumu hakkında kısa süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor. Süper Lig'de topladığı 59 puanla 3. sırada yer alan Kanarya, milli ara sonrası Denizlispor'u konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Yunanistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (13)

MEMET33:

NE KADAR GÜZEL HABERLER ALDIM BU SABAH. FENERDE CORONA FENERDE SAKATLIK.

4
8
yanıtYanıtla
MEMET 33:

İNŞALLAH DARISI BAŞIMIZA

yanıt2
yanıt1
memet33:

f. terim olduğunda fb geçmiş olsun demişti. . bizde maalesef böyle gs de vefa olmaz hahhaha

yanıt3
yanıt0
fb:

inşallah aynısı başına gelsin

yanıt3
yanıt0
fb:

memet 33 sakatlığa ve covide sevinen arkadaş sen ne biçim insansın inşallah senin başına gelsin aynısı emi arkadaş

5
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

EN CAN DOSTUM FENERLİ HİÇ OLMAMIŞ FENERLİDİR. . .

yanıt1
yanıt3
özfb li:

sakatlık dileyen kendi bulur misali. . fb herkesin sağlıklı dürüst ve adil olmasını ister. . buradan kalbi taşlaşmış yorumculara duyurulur. . . . .

3
2
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

fenevde corona olan oyuncular yavaş yavaş belli oluyor. Dün Milli Takım kadrosundan çıkarılan İrfan Can Kahveci ve Nazım Sangare, bugün de Yunanistan kadrosundan çıkarılan Pelkas. Diğer iki oyuncu sır!

1
3
yanıtYanıtla
fb:

memet 33 inşallah aynıları senin başına gelsin emi sen ne biçim insansın

3
1
yanıtYanıtla
reis:

memett33 ün insan olduğuna dair bir ispat yokki. . . boşuna muhatap almayın

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title